pinterest ja tag manager

maanantaina, heinäkuuta 20, 2020

same old, same old


Maskien käyttöpakko alkaa näkyä tilauksissa. Pidin Etsy-kauppaa kiinni pari viikkoa heinäkuun alussa, ja avaamisesta 48 tunnin sisällä tilauksia tuli 20. Kun yhden mallineen tulostamiseen menee noin 2.5 tuntia aikaa, niin jonoa tulee... Lomalla päätin että nyt menee teräksinen suutin vaihtoon ja palataan takaisin alkuperäiseen, messinkiseen, jos kaikista ongelmista pääsisi eroon. Kappas vaan, mitään kähinää ei enää koneen kanssa ole ollut. 
Tässä työpiste, vain postimerkkikasa puuttuu (kun ne kaikki on jo liimattuna kirjekuoriin...) Viikonlopun aikana tulleita tilauksia, oikeasta reunasta täytetään kuoria ja vasempaan reunaan laitetaan tulleet tilaukset. 


Tässä taas tilauksia lähdössä postin kuljetettavaksi. Perjantaina iltapäivällä vein viimeksi pinon, nyt lähtee vähän isompi pino. 

Huhtikuun lopun ja tämän päivän välillä tilauksia on tullut pääasiassa Yhdysvalloista, mutta Iso-Britannia ja Espanja ovat vahvalla kakkossijalla. Australiaan, Kanadaan, Saksaan ja Sveitsiin on nennyt myös satunnaisia lähetyksiä, sekä ensimmäinen asiakas Brasiliasta tuli kesäkuussa. 

Ehdin kesäkuussa suunnitella myös uusia tuotteita. Mitä kaikkea käsitöitä tekevät tarvitsevat, miten tarvikkeita tulee säilytettyä jne. Rupesin testailemaan teksti-silmukkamerkkejä ja sain vinkkejä vielä ystäviltä muista hyödyllisistä lyhenteistä. Harvoin itse käytän silmukkamerkkejä neulonnassa, mutta silloin kun käytän, tykkään että ne on joko lankalenkillisiä tai renkaita, jotka pyörivät hyvin puikolla. 

Tässä minun ajatus 3D-tulostetuista silmukkamerkeistä.

Kun tekee isoja huiveja, tai puseroa pyörönä, joutuu usein luomaan satoja silmukoita. Niiden laskeminen voi olla haastavaa, ja näissä tilanteissa itsekin käytän erilaisia merkkejä, 50 tai 100 silmukan välein. Helpottaa huomattavasti laskemista, kun ei tarvitse palata kuin edelliseen merkkiin asti. Tätä varten tein numeromerkkejä.Kumpaakin tuotetta löytyy uudesta webbikaupasta! Merkkejä voi tilata joko renkaalla tai papukaijalukolla, jos esimerkiksi haluaa kavennusmerkit / levennysmerkit jättää alempiin kerroksiin kiinni. Värivaihtoehtoja on useita, kannattaa piipahtaa kurkkaamassa. 
Myös ideoita tuotteista otan vastaan :)

Ei kommentteja: