pinterest ja tag manager

maanantaina, huhtikuuta 13, 2020

valmiita juttuja

Pitkään työn alla ollut mustekalapaita ohuemmasta langasta valmistui vihdoin. Piti piirtää lähemmäs sadan silmukan hyppäyksen verran lonkeroa, kun ovelasti muokkasin mallin ja unohdin kätevästi että vartalo-osassa on myös enemmän silmukoita... No, ei se mitään, tekevälle sattuu.


Kirjoneule kiertää siis hihan ympäir ja takakappaleen puolellekin. Vähän hassun näköinen tuo yksi tarttumalonkero nyt on, mutta ... Ohje on tosiaan paljon paksummalle langalle, siitä on kuva täällä aiemmassa postauksessa. 

Saman valmistajan langasta tein myös kirjoneulehameen.  
Tämä kaipaa vielä kuminauhaa vyötärölle, ja talvea jolloin sitä pystyy pitämään. Tykkään mahdottoman paljon Holst Garnin Supersoftista ja Coastista, niitä tulee nykyään eniten neulottua. 

3D-tulostusjututkin etenee. Naisten Valmiusliitto julkaisi ompeluohjeen ja kaavan kasvomaskiin, ja aloin suunnittelemaan mallinnetta, jos ei halua paperikaavan kanssa puljata. Päädyin laittamaan kaikki kolme kaavaa samaan mallinneeseen. Koska ohjeissa tarvitaan vinokanttikaitaletta, tulostin vielä 4cm kaitaleelle vinokantinkääntäjän.

 Apulaiset oli valmiina sovittamaan mallinneella tehdyt testikappaleet. Hyvin näyttää istuvan.  Pistin paketin myös Etsyn kautta myyntiin, hinta Suomeen kattaa postikulut ja tuotanto/pakkauskulut, ei siis mikään voittoa tavoitteleva tuote ole kyseessä. 

1 kommentti:

Heidi kirjoitti...

Mäkin haluan neuloa ton kirjoneule-hameen. Kiitos ohjelinkistä.