pinterest ja tag manager

maanantaina, lokakuuta 15, 2018

kuvausretkiä...

varsinaisessa koulussa on niin laiskanpulskaa, että pitää innostua jostain uudesta. Yöllä kuvaaminen on haastavaa ja veikeää ja kummallista ja hämmästyttävää. Joka kerta. Nyt ollaan käyty jo useammalla retkellä, Suomenlinnassa bongattiin revontulia ja Porkkalassa linnunrataa. Eläintarhanlahdella tutkittiin sinistä hetkeä.
Jotain kuvatuksia tässä alla. 

Pari ensimmäistä on "hyvää aikaa ennen sinistä hetkeä". 
  Ensimmäistä kertaa kuvasin revontulia. Kolme eri mahdollisuutta tuli kaikenkaikkiaan. Hankalaa oli kun piti ottaa jatkuvasti testikuvia, alku kun näkyi vain kameran kautta... Kirkko on puhki palanut ja asettelussa paljon parannettavaa. Mutta hyvä alku!Jännittäviä kuvia kameraan on tallentunut, pistetään yksi sellainen näkösälle tähän.

 Kustaanmiekassa yritin kuvata linnunrataa, mutta kuvaaja ei osannut käyttää kameraa... Sitten kun kuvaajalle kerrottiin mikä meni pieleen, muut ryhmäläiset tulivat myös paikalle ja pienellä kameralla ja matalalla jalustalla ei enää päässyt oikein huudeille. Eipä se haittaa, tuonne voi mennä toistekin harjoittelemaan.
 Tässä tutkittiin tähtitaivasta. Hieno joukkosikermä ylhäällä ja punainen pallo alhaalla on Mars. En enää muista tuon joukkion nimeä, monta kertaa sen kyllä saaressa katsoin.
Näitä testiräpsyjä piti tosiaan ottaa säännöllisesti. Nyt vasta huomasin, että suurimmassa osassa on Otava mukana. 
Porkkalan kuvat taitaa olla seuraavan postauksen aiheena. Siellä myös ihka ensimmäinen startrail-kokeilu! Stay tuned!

Ei kommentteja: