pinterest ja tag manager

keskiviikkona, joulukuuta 23, 2020

Glossybox joulukalenteri


 Viime vuonna jo mietin, että ostaisin jonkun kosmetiikkakalenterin. Nyt sitten ostin, päädyin Glossyboxin kalenteriin.

 Ulkonäkö ei ole omaan silmään kaunein mahdollinen, mutta ei sen väliä. Neljässä isommassa laatikossa on numeroituja pikkubokseja (joissa on paljon paperisilppua täytteenä), joista löytyy joka päivä joku jännittävä tuote.

 

Tässä tähän mennessä laatikoista tulleita tuotteita ja ajatuksia niistä.

Ensin isommat tuotteet, joita on tullut pitkin kuukautta.

Kasvojen puhdistusaine, kuivan/herkän ihon kosteusvoide, näppäränkokoinen vartalovoide ja silmämeikin poistoaine,  . Vain vasemmanpuoleisinta olen näistä ehtinyt kokeilla, hyvältä vaikuttaa.

 

Vegaaninen palashampoo, joskus olen kokeillut Lushin shampoota, mutta siinä oli niin raju tuoksu, että pois meni... 3in1-kasvovoide on ollut käytössä ensimmäisestä päivästä asti. Naobayn tuote on vähän siinä ja siinä, siinä on myös hieman voimakkaampi tuoksu. Hauska kylpypommi tuli yhdestä laatikosta, tälle täytyy löytää uusi koti. 


 Huulituotteita tuli useampikin. Ylhäältä alaspäin, Mannakadar huulikuorintavoide, Mellow'n mattahuulipuna, Fenty Beautyn luksuskotelossa oleva tumma huulipuna, toisen päivän luukusta tuli knd'r:n huulipuna, joka on pakattu pahvikoteloon. Kullanvärinen hylsy taitaa olla muovia. Ciaten huuliöljy ja bellapierren huultenrajauskynä.


 

Kaunis tummanpunainen kynsilakka, purkin läpi hajuvedelle tuoksuva kynsinauhaöljy ja erittäin voimakkaantuoksuinen näppärän kokoinen käsivoide vaikka käsilaukkuun. 


B.F.F kulmakarvageeli, Wanderin erittäin hauskasti pakattu ripsiväri (en uskonut vaikka paketissa luki, mutta kyllä siellä tuubissa on ripsiharja), Illamasquan klassinen eyeliner, nestemäinen ja paksulla sivellinkärjellä varustettuna (tällä saa varmasti hyvät kissansilmärajaukset). Avantin hyaluronia sisältävä silmänympärysvoide, MCoBeautyn korostusjuttunen (tätä pitää vielä googlata erikseen), 5-10 minuutin kasvomaski superpienessä putkilossa ja ihohuokosia pienentävä pohjustusvoide. Älyttömästi kaikkea uutta, outoa ja jännää. Muutama vähän epäilyttävä tuote (lähinnä hajun takia), mutta kyllä näitä pitää testailla. 


Ei kommentteja: