pinterest ja tag manager

tiistaina, syyskuuta 29, 2020

maskeja. maskeja

Pääkaupunkiseudulla on nyt suositus pitää maskeja myös koulussa. Samalla kun tein taas muutaman itselle, tein muutaman kauppaan laitettavaksi. Kolminkertaisia, keskisaumattomia. Välissä on spunbond-kuitukangas. Nämä on kestää normaalin konepesun, voi toki pestä myös 90-asteessa. Siinä värit haalistuvat nopeammin, ja kuminauhat voi joutua vaihtamaan, mutta kestävät myös sen. 
Samalla räpsin kuvia kankaista, joita kaapista löytyy maskeja varten. Näitten lisäksi on toki yksivärisiä (ei mustaa, se kerää nöyhtää ja langanpätkiä niin paljon, etten suostu mustasta ompelemaan maskeja) aika laajalla kattauksella. Vilkas-kaupan kautta voi pistää tilausta jo ommelluista, tai sitten heittää sitä kautta tai tätä kautta viestiä, jos joku erityisesti kiinnostaa. 

2 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Spunbond-kuitukangas on itselle tuntematon kangas. Ilmeisesti kuitenkin kevyt ja hengittävä mikäli välikerroksena käytät? Upeita kuoseja sinulla käytettävänä maskeille! Itse olen muutamat maskit saanut kaverilta, mitkä hän on itse ommellut. Mukavia olleet myös käyttää säädettävyyden takia. Kaverini yleisesti suosii kuitukangasta moneen tarkoitukseen siivouksesta lähtien. https://www.jukkapackalen.fi/kuitukangas

Meeri kirjoitti...

Kiitos <3 On ollut mahtava penkoa kaapista erilaisia kuoseja, jotka näyttävät kivoilta maskeinakin. Spunbond on kuitukangasta, tuota linkkaamaasi en suosittele käyttämään, kun se on siivousliinaa, ei tarkoitettu kasvoille, eikä sen läpi ole tarkoitus hengittää. Kuitukankaita on monenlaisia, moneen tarkoitukseen. Kertakäyttölakanatkin ovat samanlaista materiaalia, mutta eri tarkoitukseen tehtyä, pintakäsittelyt voi olla erilaiset.