pinterest ja tag manager

perjantaina, huhtikuuta 05, 2019

koulujuttuja

Koulussa ollaan vieläkin...
Mielenkiintoisia asioita se on aiheuttanut. Olen alkanut mm. ompelemaan taas enemmän. Ja tekemään erilaisia "outoja" juttuja. 
Ilmoittauduin syksyllä vuosijuhlaan, kävin kangaskaupassa palalaareja koluamassa ja löysin sekä paitakankaan että hamekankaan. 
Muutamia sekalaisia kuvia syyskaudelta. Fuksiaiset oli, sinne tein hai-lapaset ja muutenkin oli hai-rekvisiittaa. Teemana oli Under the Sea... Lapasia tuli tehtyä toinenkin pari hyvälle ystävälle lahjaksi. Yökuvauksia varten ope kehotti ostamaan jonkinlaista lämmitintä. Hän itse käyttää kertakäyttöisiä, minä hankin keiteltäviä... 


 Domo ja koulunkäyntiavustaja (vieläkin nimetön kaveri) ovat olleet kaikenlaisissa tilanteissa mukana. Instagramista löytyy lisää seikkailuja, vuosijuhlia, sitsejä jne... ja ihan kouluarkeakin joskus!


Uusia ystäviäkin on tullut matkan varrella mukaan, niin näille sankareille kuin itsellekin: 

Olin mukana järjestämässä ensimmäistä opiskelijaravitapahtumaa pk-seudulle, yhdessä Lato ry:n porukan kanssa. Oli huisin hyvä kokemus, niin järjestävälle porukalle, Vermolle (ja heidän tavalliselle asiakaskunnalle) kuin myös paikalle tulleille. 
Tutor-leiriltäkin joku kuva... 
Haalarimerkkejä on tullut jo jokunen kerättyä, näistä nostona ehkä syksyn hienoimmat, Kontula-appro ja jatkobileet. 

Vaikka tunneilla tulee tehtyä muistiinpanoja, niin välillä myös neulotuttaa, tässä joku satunnainen instagramiin pistetty kuva:


 Kirjoja on tullut myös luettua. Tässä yhteen kurssiin valmistautumista: 

Neuleitakin on valmistunut, tässä viihdyttävin paita vähään aikaan. 
Niitä ompeluita, niitä on tosiaan alkanut syntyä. Tässä tulevalle viikonlopulle proppia, vielä vähän keskeneräisenä. Mutta lämmin yksisarvis-huppu päähän ja laivalle! Jos LOBilla huomaat, niin tule esittäytymään! 
Ei kommentteja: