pinterest ja tag manager

keskiviikkona, heinäkuuta 18, 2018

GNR Not in this lifetime -keikka Tallinnassa / blogipostaus numero 444


(piti tulla editoimaan otsikko vielä, tämä on blogini 444. postaus. huh huh.)

Hieman jäi harmittamaan viime kesäinen Guns 'n Roses -keikka Hämeenlinnassa, kun ei tullut lähdettyä. Syy lipun ostamattomuuteen oli ihan puhtaasti Iron Maidenin keikka jolla kävin. Järjestelyt oli niin tyhmät (lähinnä pois lähdön suhteen) että totesin parhaaksi olla menemättä. Talvella tuli tieto että etelä-helsinkiin olisi keikka tulossa ja ostinkin lipun. Pitkään piti vielä arpoa lähtöä, kun osui keskelle mökkilomaviikkoja lähtö... No, riittävän pitkään kun arpoo, niin ei saa enää majoitusta :D Eli hyvin pikainen pyörähdys edessä. Eckerön paatilla 15:15 lähtö Tallinnaan ja paluu 6:00 Tallinnasta... ja kelihän oli mitä mainioin (ollut jo muutaman viikkoa). Aamulla jo +25 ja vienoa tuulta... 

Matkanteko oli hieman haasteellista heti alkuun, kun Helsinkiin saapui sunnuntain ja maanantaina aikana arvovieraita (mr. Trump ja mr. Putin). Julkinen liikenne osittain poikki, osittain kiertoreiteillä... ... Eckeröltä (tai kuka sitten olikaan järjestänyt, mutta Eckerön sivulta löysin tiedon) hyvin hoidettu, Ruoholahden metroasemalta pääsi shuttle-bussilla terminaalin kupeeseen ja metrolle ei aiheutunut haittaa katujen sulkemisista laisinkaan. Satamassa olikin vastassa ensimmäinen alus, jolla olisi ollut varmaan mukava lähteä reissuun... 

Tallinnassa oli myöskin lämmintä ja aurinkoista. Laululavallekin pääsi kätevästi, varsinkin kun seurasi ihmisimassoja :D Pientä jonotusta ennen portteja tietenkin (siitä kuva instagramissa). Tässä esimakua tulevasta, lavalla Volbeat.  Videopätkällä voi kuulla hieman musiikkiakin, ja saa käsitystä minkälainen paikka tämä on.


Pidemmäksi aikaa en viitsinyt jäädä keikkaa seuraamaan, vaan lähdin suunnistamaan ruokintapisteitä kohti. Olin kuitenkin hätäseen jotain aamulla raapinut mahaan... valinnan vaikeus iski, tarjolla oli todella massiivisia annoksia pilkkahintaan (verrattuna Suomen keikoille ja festareille mitä on tullut käytyä).  Kympin fisu, ranuja ja salaattia. Näillä pärjäsi sitten hyvin loppuillan. 


Sekalainen seurakunta kuvia. Yllättäen kuvat otettu screeneistä, kun ... no. ukot on aika pieniä siellä lavalla :D  Vuorossa illan toinen slovari. Takana alettiin kaivaa valonlähteitä esiin, ja varmasti myös edessä vip-alueella sama homma, käsien liikkeistä päätellen. 


Melkein loppuhuipennus November Rainista. Jatkuikin vielä tuosta puolisen minuuttia, mutta käsi väsyi. (hassu zoomaus lopussa johtuu ruudun ja sormien nahkeudesta, hyppelehti täyteen zoomiin pienestä hipaisusta...)


Kiitokset.

Poislähtö oli polisiin toimesta suoritettu mainiosti. Eihän tuollakaan mikään jalkakäytävä riitä (eikä niitä oikein ollut kuin toisella puolella tietä) ja poliisit oli sulkeneet kaikki risteävät tiet moottoriajoneuvoliikenteeltä. Samoin tuo iso tie molemmista päistä.  Näin täytyy tehdäkin, päätiellä kun on todella paljon rekkaliikennettä, mahdotonta sieltä rekan nupista nähdä missä ihmiset liikkuu. 


Matkalla satamaan osui vastaan Ingressistä tuttu sponsori...


Satamassa ennen lähtöä alkoi aurinkokin nousta. Vähän kehno kuva, mutta minkäs teet. Reppuun kun ei mahtunut oikea kamera, vaan kaikki nämä kuvat on otettu puhelimella. 


Oli rankka reissu, mutta kyllä kannatti tehdä. Monia jotka tulivat Tallinnaan samalla paatilla, lähtivät myös samalla paatilla. Satamarakennus aukesi vasta neljän jälkeen, itsekin olin rannassa hyvissä ajoin ja monia keikkakävijöitä oli torkuilla kaikilla penkeillä ja lämpimällä asfaltillakin. Sää suosi <3 p="">


Ei kommentteja: