Wednesday, December 13, 2006

Neulomuksia

Joskus tulee valmistakin... Sukat 7-veljeksestä, ohje Novita 6/2001. Yksi minun suosikkilehtiäni :)Lankaa meni 220g eli 440m.

Toinen "rojekti" on ollut Guernsey-tyyppinen villapaita pitkälle (ja pitkäkätiselle) miehelle. Pituutta paidalle tuli 83cm, samoin kuin kaulan juuresta hihansuuhun... Uutta itselle tässä projektissa oli paikat. Ensin kuva valmiista paidasta pakkausvalmiina:Miehustakappaleet ovat samanlaiset, siis myös yläosasta. Ei minkäänlaista pääntietä. Tämän takia pääntielle tehdään levennyskiilat, jotta paita ei repeä:Kädentielle kainaloon tehdään myös kiilat:Lankaa ohjeen mukaan olisi pitänyt mennä reilusti yli kilo, mutta sain tuhlattua vain 780 grammaa. Eli nyt on myytävänä yksi avaamaton kartio (500g) todella miellyttävää villalankaa. Kuvat on otettu nopsaan, siksi väri on aivan pielessä. Kyseessä on täältä ostettu Dark Navy- väri. Väri on luonnossa (etenkin tähän aikaan) hyvin mustansininen.

Tuli myös shoppailtua mahdollisia joululahjakorutarpeita. Kuka tietää, tässä vaiheessa vuotta...Sain myös erikoisen kiertokirjeen, Hermannin. Kyseessä on kakkutaikinajuuri. Lauantaina olisi jakovalmis, jos joku uskaltautuu ottamaan haasteen vastaan, niin Kuopion alueelle voin tuoda :)

1 comment:

Ansku said...

Drools nuo sydämmet mulleeee ;-)