Saturday, September 02, 2006

Lordi-kola

Unohtupas yksi asia kuitenkin. Eilen löytyi Anttilasta Lordi-kolaa. Tietenkin piti mennä heti ostamaan, vaikka olikin Olvin limu. Olvihan on lahjakkaasti pilannut kaikki limut makeutusaineella. Eli niillä on light-limut (pelkkä makeutusaine) ja sitten normaalilimut, joissa on sekä sokeria että makeutusainetta... Väittäävät että on tehty niinkuin kuluttajat haluaa... Käsi ylös, kuinka moni ostaa Olvin normaali-limua (siis tuota puolet/puolet)?

No joo. Se Lordi-limu. Sen light-versio on makeutusaineella makeutettu ja normaaliversio pelkkää sokeria. Etikettivaihtoehtoja on ihan runsaasti, yhtään Mr. Lordin naamalla olevaa ei pikavilkaisulla tosin näkynyt. Sekä 0.5l pullossa, että 1.5l pullossa.

Maku ei ollut mitenkään kolamainen, vähän vetinen. Tosin olin syönyt ennen sitä kurkkua, mutta ei nyt niin paljon pitäs vaikuttaa. Hieno juttu jokatapauksessa.

4 comments:

TiinaV said...

Kuulin Lordi-limuista koululaisilta, olisko vähän heille suunnattu limppari... :) Kiva kuulla, etten ole ainoa keinotekoisia makeutusaineita kaihtava. Niitä kun vielä markkinoidaan sokeria terveellisempinä! Ja ihmiset ostaa.... :(

Sia said...

Jestas, kaikkea sitä onkin... ;-)

Satu U said...

Kiitos korut tulivat perille!!! Ihania ovat, minä ja tytär ollaan oikein mielissämme!!!

Satu U said...

http://puikkotera.vuodatus.net/blog/227920
Kiitos vielä kerran! Saapa nähdä tilataanko lisää kun kaverit näkee!