pinterest ja tag manager

keskiviikkona, syyskuuta 06, 2006

Sny! Ihana Sny!!

Tänään piti kirjoittaa ihan muista asioista, mutta posteljooni sulloi postilaatikosta kurttuisen postipussin. Se näytti ihan siltä, että olisi kauemminkin ollut retkellä kuin pari päivää. Itseasiassa, en voi edes leimasta tarkistaa, mistä se tuli, koska merkkejä ei ole leimattu! Eli tämähän voi tarkoittaa sitä, että sny:ni on kuopiolainen, joka työskentelee postissa postinkantajana... hmmm... :D

No, mitä kuori piti sisällään? Ihanuuksia! Vai voitteko väittää vastaan?



Kävin tässä viimeviikolla Lanka-Matkassa, Kauppahallissa. Minä siellä välillä norkoilen töitä kyselemässä ;) Sain Sirdarin Denim Chunkyä 600g, farkunsinistä. Siitä tuli tällainen bolero:



Lankaa meni 508g/792.5m, pääntieresorista jäi puoli kerrosta ja päättelykerros otettavaksi tuosta viimeisestä kerästä. Kyllä harmittaa :(

Nämä korut on yrittäneet olla epäkuvauksellisia. Ei kyllä vieläkään ole parhaasta päästä kuvat, mutta ei tällaisena harmaana päivänä saa parempiakaan :( Vihreässä rannekorussa on pieni puute, huomasin vasta kasattua että yksi kalotti puuttuu. Sen laitan paikalleen, jos koru käy kaupaksi :)





Molemmissa rannnekoruissa siis hopeasisushelmiä ja välissä tsekkiläisiä kristalleja. Sinisen pituus 20cm, vihreä 18.5cm.

Kaulakoru on ideoitu Suertesta. Kierteessä alussa on tummemmanvihreitä mattapintaisia 4mm helmiä, lopussa kirkkaanvihreitä 4mm helmiä. Korun voi laittaa kahdella eri pituudella, 55cm tai 46cm. Sydän on hopeasisushelmi, noita muranoita, joita ostin. Tämän korun nimi on Vehreys.



Balin batiikkikangas lähtee Päiville. Vuoden päivät olen pyöritellyt muutamaa balin batiikkia, jotka Guamilla asuva nettiystävä lähetti. Hän käy itse ostamassa läjät batiikkeja ja myy ne kohtuulliseen hintaan. Ei noita raski käyttää...



Tein tilauksen Sayilaankin. Äiti "tilasi" hevosaiheisia kännykkäkoruja ratsastustallille mukaan viemisiksi. Saa nähdä millaisia syntyy. Tälläkertaa tilasin myös pari mansikkaa, kolibrin ja joulukuusen :D Suosittelen lämpimästi muuten Mattilan hevostilaa (ei, en saa alennusta...). Itsekin kävin pari kertaa ratsastamassa. Hevoset on mukavia, ohjaajat on kivoja ja siellä pääsee hevospelosta. Myös "erityistapaukset" on siellä huomioitu todella hyvin.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

toivottavasti olet saanut sen uuden kokoontumisajan jostakin muualta, minä nimittäin kävin sen kerran lisäämässä sun kommentteihin, mutta sinne se katosi, bittiavaruuteen... mutta se on kuitenskin 11.9. paikka entinen vielä toistaiseksi..

Anonyymi kirjoitti...

Hih, kiva että tykkäsit. Ehdin tosiaan jo vähän panikoida, että onko pakettiparka hukkunut matkalla, kun jo viime viikolla sen postin matkaan laitoin...

Sny:si

Sari (saristitching) kirjoitti...

Ihanan paketin olet saanut!
Laitoin sinulle sähköpostia liittyen kännykkäkoruihin.