Monday, August 21, 2006

Musiikintäyteinen viikonloppu

Kuopiossa oli sattumalta kaksi livemusiikkitapahtumaa tänä viikonloppuna. Nuorisovaltuuston järjestämä Rock the Globe lauantaina ja Tuuliajolla sunnuntaina.

Porukkaa oli varmasti kummassakin, lauantain tapahtuma oli ilmainen, kuvia sieltä:


Tuuliajolla oli maksullinen ja päädyttiin monen muun tavoin Vanhan Sataman taakse/sivulle istuskelemaan penkeille ja nurmikolle. Voi kai sitä sanoa, että oltiin ihan tuuliajolla :) Lavashow CMX:n aikaan. Meinasi tulla hätä, kun saavuttiin paikalle kun ohjelman mukaisesti CMX:n piti olla lavalla ja siellä olikin joku ihan muu.. Onneksi oli käynyt niin, että Kotiteollisuus oli vaihtanut paikkaa CMX:n kanssa, joten ei hätiä mitiä. Keikkasetti ei ollut kyllä kovin hääppöinen, täytyy myöntää.Näissä kuvissa on "Titanic". Oikeasti tuo on QueenR, Suomen suurin sisävesiristeilyalus. Siirtyi tänä kesänä Kuopioon. CMX lopetti settiään ja kyseinen "paatti" rantautui satamaan. Se oli täynnä eläkeläisiä, mikä lie eläkeläisristeily ollut. Melkeinpä tekisi mieli käydä vielä tänäkesänä risteilemässä tuolla aluksella, näytti mukavan tilavalta.

Kukaan ei ilmoittanut olevansa numero 50 000. En sorru nyt siihen, että palkitsen lähimmäksi osuneen, valitan. Yritetään uudestaan numerolle 55 555, tuon auton matkamittarilukeman kunniaksi :) Jos silloin ei satu osumaa, suoritetaan arvonta niiden kesken, jotka sattuvat siinä lähiaikana kommentoimaan...

No comments: