Wednesday, August 23, 2006

Ihkua :)

Täytyy kyllä laittaa tommonen otsikko, vaikka en olis uskonut :D Syynä on kengät. Olen katsastellut koko kesän uusia kesäkenkiä, nyt olis ihan pakko saada uudet, kun rakkaat vagabondit on ihan särki, eikä niitä voi enää ehjätä. Niitä on paikattu jopa jeesusteipillä! Ei löytynyt kesäkenkiä, mutta syyskengät! Pitkään aikaan ei ole ollut samanlaista tunnetta kuin noitten kenkien kanssa, että ne on just eikä melkein mun kengät! Ainut vika, jos pitää etsiä, niin on tuo kärjessä oleva koristeviiva... Mut ei haittaa!! Ja kengät löytyi Prismasta. Sain vielä 10e alennusta, kun liityttiin tässä männäviikolla "S-mafiaan" ja avausetuna tuli 2 pakettia kahvia ja 2kpl 5 euron seteleitä, jotka pystyi käyttämään yli 25 euron ostokseen. Kengät maksoivat siis 29.90. Nämä on kolmannet kengät, jotka löytyy Kuopion Prismasta minulle, äiti on löytänyt myöskin yllättävän monet hyvät kengät tuolta. Juu, kuvia!
Eilen tuli piipahdettua Maxi-kodintukussa. Siellä oli todella paljon Novitan lankoja, uutuuksia ja "vanhuuksia". Mm Popia, valkeana ja beesinä, jos joku tarvitsee. Uutuuksissa oli aivan ihanan herkullisia värejä. Tänään tulikin sitten lankakartta ja hinnasto. Harmillisesti tänä vuonna on niin paljon noita paksuja lankoja ja "höttö"lankoja, että ei saatukaan tupsukarttaa :( Ihan mälsää :( Tuosta kartasta ei kyllä ota selvää, mikä on vihreää, mikä ruskeaa ja mikä viininpunaista. Pyh. Mut ei voi mittään, pitää käydä kaupassa nuuskimassa värit ja laitettava tilausta eteenpäin... ei sillä, etteikö lankaa olisi jo ennestäänkin...Tänä kesänä innostuttiin myös ostamaan parveketuolit. Ne löytyi alennettuun hintaan Volttikadun Carlssonilta. Eilen etsiskelin itselleni työtuolia, ei löytynyt Cantista hyvää ja kohtuuhintaista. Täytyy käydä vielä uudestaan Askossa, jos siellä olisi jäljellä jotain. Löytyi sensijaan pöytä Jyskistä. Siellä oli hauskasti sekä vihreitä että sinisiä :) Carlssonilla ei nimittäin ollut kuin yksi sininen tuoli... Pöytä maksoi vaivaiset 7 euroa, pitihän se ottaa talteen. Tarjotin tuli ostettua pöydän alla olevan "apupöydän" päälle Anttilan kesäalesta, eurolla. Maitolaatikko saa nyt lähteä, pitää kysyä äitiltä, vieläkö huolii takaisin.... Pöydällä toissavuotinen työstä palkinnoksi saatu somiste.MysteryStole2 on edennyt vitosvihjeeseen. Tavoitteena saada valmiiksi parin päivän sisällä...Eipä tänne juurikaan muuta, aurinko paistaa. Aijuu. Eilen oli aivan uskomattoman upea ilta, piti käydä ihan Väinölänniemellä mökin vieressä katselemassa tähtiä. Näin tähdenlennonkin! Täytyy funtsia, jos viikonloppuna olisi hyvä ilma, voisi lähteä ystävien luona käymään. He asustavat keskellä korpea, kaukana kaupungin valoista (ja katuvaloistakin) ja joulupukki oli viimejouluna tuonut kauan kaivatun kaukoputken joululahjaksi. Vappuna vähän testailtiin, ei oikein ilmat ole silloin tähtien tiirailuun sopivia...

3 comments:

Tiina said...

Ihanat kengät! :) Maxi kodintukussa tulee piipahdettua aina Kuopiossa käydessä, siellä on usein hyviä tarjouksia poistuvista langoista. Ja *vink vink* sieltä saa useimmiten myös Jussi-lankaa!
(Ja mieskin viihtyy kalastus-/kodintekniikka-/rakennuspuolella)

Anonymous said...

Minä ostin pari viikkoa sitten työtuolin askosta. Tuolin nimi on Capo (hinta plussakortilla 59e, muuten 135e), tosi huvä ollu käytössä. Renkaatkin alla =)

Anonymous said...

Moi! Lienetkö huomannut mun blogista, että matkin sinua ;)) Mun oli ihan pakko saada lohtua kengistä murheisiini ;))