Thursday, August 24, 2006

Mysterystole2 / purkamista

Kas tässä, Mystery Stole 2:sta kuvia. Työ on päättelyä ja höyrytystä vaille valmis. Pingottaa ei ehdi, kun on menossa eteenpäin huomenissa :) Eli ei, ei ole mysteeri purku-uhan alla tälläkertaa!
Tämän erikoisuus on se, että työ aloitettiin keskeltä huivia ja neulottiin ensin toiseen päähän, sitten toiseen päähän. Lankaa meni 230g, suunnilleen samanvahvuista kuin Novitan Kotiväki, jonka perusteella metrejä tuli 762,5m.

Se mikä päätyy purkuun on kuvassa seuraavana:


Nämä "löytyi" Sektorin Korun loppuunmyynnistä. "Löytyi" siinä mielessä, että pitempään jo olen katsellut noita koruja, kaulakorut 25e ja rannekorut 20e. Muranon lasia väittää olevansa, Ruotsin kautta kuulemma tulevat heille. No, loppuunmyynnistä oli hyvä ostaa, kun olivat -60%. Ja tietenkin koko ajan vaan katsellut vain helmiä, mitä voi hyödyntää muissa töissä :D

Kaulakorut on tehty vaijeriin, ei edes lukkoja! Minusta tuo on vähän halpis-merkki, jos ei minkäänlaista lukkoa kaulakoruun laiteta vaan se pitää pään yli pujottaa. Kauppias sanoikin, että kokeile ensin, meneekö pään läpi... Sanoin että ei sen väliä, nää menee purkuun joka tapauksessa :D Vaijeri tuntuu tukevalta, kaksi korua jo palasina ;) Voi vaikka senkin hyötykäyttää vielä!

Pitäs ehtiä jossain välissä myös tehdä rättejä... Mut nyt seuraavan neulomusprojektin kimppuun!

3 comments:

tonni said...

Beautiful stole! Still working on the last clue. Great color!

Julie said...

Wow! Who knew beige/taupe could look that good? I'm still back at the beginning, just a few rows into the 1st section.

hili said...

Todella kaunis huivi=)