Thursday, August 17, 2006

Morjens!

Tällaiselta näytti hautausmaan pihlaja tiistaina, kun kävelin neuletapaamiseen. Ilmoitelkaahan, milloin seuraava on, piti lähteä toiseen tapaamiseen, joka alkoi samaan aikaan...Päivittelin tossa tiistaina (ehkä..) sivupalkkia. Kiitos Iona, hyvästä vinkistä http://velhottaret.net/~iona/blog/?p=100 suhteen. Muistin myös, että sinun blogissa ainakin on SNY-nappi, joten sain senkin sitä kautta ;)

Helsingissä tuli käytyä viikonloppuna. Tuli taas uutta virtaa työntekoon ja nyt olis tarjolla töitä tekeville viikon matka Bankokiin toukokuun puolivälissä.. Olispa herkkua päästä... Itse kun hoitaa itsensä Helsinki-Vantaa lentokentälle, siitä eteenpäin maksaa vain tuliaisostokset! Vähänkö olis siistiä.... Mukaan matkalle mahtuu aivan varmasti, halukkaat työtekijät ilmoittautukoot sähköpostiin :D

Mutta joo. Helsingissä tuli käytyä Pörrön synttäreilläkin. Tuttujakin tapasi, sekä entuudestaan livetuttuja että netín kautta tuttuja. Sitten tuli muutama ihan upouusi tuttavuus, pitänee taas lisätä pari blogia lukulistaan. Naurettiin. Kiitos erittäin hyvästä seurasta. Kyllä Helsingissäkin on kivoja ihmisiä ;)
Poislähtiessä piti bussipysäkillä kaivaa vielä kamera esille:Tuo voisi olla iisalmelaisille pysähtymiskohde ;)

Sunnuntaina Viikistä aamulla lähdettiin liikenteeseen, niin oli sitä savua. Kyllä oikeesti käy sääliksi niitä, jotka tosi pahasti kärsii noista savuista.Laitetaan tähän yksi kuva konferenssista. Saatiin hassut siniset ledivalot. Voisi olla näppärä autossakin. Kuva otettu ilman salamaa, saa hauskan efektin aikaseksi kun kaikki heiluttavat musiikin tahdissa käsiään :)Päällä iltagaalassa minulla oli tuo ruskehtava paita ja violetti, itsevärjätty pellavahame. Se hame on aika siisti vaikka itse kehunkin :) Vihreää paitaa on tullut jo käytettyä parina päivänä. Hätäpäissäni ompelin satiininauhat kun en ehtinyt neuloa i-cordia. Nyt totesin, että taidan ommella ne paremmin ja siistimmin kiinni, kun on aika siistin näköiset :DOsallistuin ulkomaiseen swarovskiswappiin jossa lähetettiin parille 25 swarovskia. Sai itse valita mitä lähettää, värit jne. Minä sain tällaiset:

Sen lisäksi ostin pari viikkoa sitten läjän swarovskeja itselleni, näistä osa menee myyntiin. Ostin periaatteella "halvalla saa, jos joku muukin tarttee...". Eli noita 4mm swarovskeja varmasti liikenee myyntiin asti.Eilen tuli yksi virstanpylväs autolle. Tätä ei tapahdu enää koskaan tuolle autolle (turha kuvitella, että mittari menis ympäri...) joten syytä juhlaan lienee...
Semmoinen juttu vielä. Kun autolle tuli hienot lukemat, niin lukija jolla napsahtaa numero 50 000 kävijänumeroksi, ilmoittautukoon. Jotain lähtee postissa sinnepäin tulemaan, mitä se on, en tiedä itsekään. Mietitään yhdessä ;)

4 comments:

Anonymous said...

Ja kahdella yli:/ Höh!

Anni said...

hööö, 50005! :S

verano said...

Pahus, 50008.

Gehenna said...

voi räkä, kerkes jo 50 031:een :(