Thursday, August 10, 2006

Valmista

Tennesseekietaisupaita, langanmenekki 745g/1594.3m. Ohje Novita kevät 2006, malli 44.
Nuo kummalliset läiskät kauluksessa on vettä. Höyrytin kevyesti, viskelin vettä päälle. Olen lahjakkaasti hukannut sumutinpullon..


Kaksi hametta:Tämä tehty verhostaTämä värjätystä pellavasta. Piti hakea lisukkeita, kun oli naftisti tuota värjättyä ja halusin hameesta pidemmän. Vetskari pitää vielä fiksata, tuli ruma.

Nyt sitten pohdin, että kummanko hameen laitan tämän paidan kanssa iltagaalaan lauantaina. Siellä on osa porukasta oikein hienoissa iltapuvuissa (sopii myös linnanjuhlaan), osalla on housupuku (naisilla siis) ja kaikkea siltä väliltä. Kaikki on pukeutuneet juhlavasti, mutta mitään asuohjetta ei ole annettu (esim. pitkä iltapuku) vaan siisti, juhlava pukeutuminen.Makuasia, mutta myös mielipide auttaa :)

3 comments:

Marja V said...

Tuo pellavahame on todella upea, varsinkin värjätty kangas. Väriyhdistelmästä yläosan kanssa en ole ihan varma, mutta ilmeisesti yläosassakin on jotain violetin sävyä. Ne kuitenkin laittaisin.

makepeace75 said...

Väriyhdistelmän puolesta laittaisin ehdottomasti verhohameen. :o) Toinenkin on upea, mutta yläosan kanssa levoton.

Kaija said...

Tuosta makuasiasta en osaa sanoa, mutta sen haluan vaan sanoa, että eläköön materiaalien uusiokäyttö! Siis kauan eläköön ja hyvin palvelkoon varsinkin uusi verhohame!