Monday, May 01, 2006

Wappu

Tässä pikapäivitys vappuisista tunnelmista eilen illalla.
Kaupasta oli jo serpentiini loppu, mutta pussillinen ilmapalloja lohdutti:Eikä kuva ole väärinpäin. En usko että kovin monella oli viittäkymmentä (50) helium-ilmapalloa kotonaan! Ei ollut täälläkään, mutta kavereitten luona yllättäen oli :)Ihan nuo on ihmisvoimin puhkuttu täyteen, mutta aika hienosti ne kattoon saatiin :D Ja monta tuntia siellä pysyivätkin!

6 comments:

heksiina said...

Juuh, amerikan serkun synttäreillä ei ollut 50, vaan monta sataa... Setä haki jostain pullollisen heliumia ja me ainaki tunti niitä täytettiin.

Meeri said...

Juu, mut me _puhallettiin_ nuo täyteen... Siinäpä miettiminen, miten ne saatiin pysymään katossa ilman mitään naruja tai verkkoja tai muita kikkoja :D

heksiina said...

VAi puhalsitte heliumia palloihin, vau.
No minä tiedän yhden tavan saada pallot kattoon kiinni ;)

katjanid said...

Meillä ainakin oli kakarana tapana hangata ilmapalloja hiuksiin jolloin ne sähköistyneinä ainakin jonkin aikaa pysyivät katossa. Eipä ole tullut kokeiltua pitkään aikaan, mutta vielä on palloja jäljellä...

Jaana A said...

2-puolista teippiä?

Meeri said...

Yhdellä kavereista oli oikein hyvä paita, hangattiin kolmestaan siihen paitaan ja pallot pysyi tosi hyvin katossa :D Hauskaa oli sekä palloja kattoon laittaessa että niitä ihastellessa!