Monday, May 01, 2006

Wappu

Tässä pikapäivitys vappuisista tunnelmista eilen illalla.
Kaupasta oli jo serpentiini loppu, mutta pussillinen ilmapalloja lohdutti:Eikä kuva ole väärinpäin. En usko että kovin monella oli viittäkymmentä (50) helium-ilmapalloa kotonaan! Ei ollut täälläkään, mutta kavereitten luona yllättäen oli :)Ihan nuo on ihmisvoimin puhkuttu täyteen, mutta aika hienosti ne kattoon saatiin :D Ja monta tuntia siellä pysyivätkin!

6 comments:

Anonymous said...

Juuh, amerikan serkun synttäreillä ei ollut 50, vaan monta sataa... Setä haki jostain pullollisen heliumia ja me ainaki tunti niitä täytettiin.

Meeri said...

Juu, mut me _puhallettiin_ nuo täyteen... Siinäpä miettiminen, miten ne saatiin pysymään katossa ilman mitään naruja tai verkkoja tai muita kikkoja :D

Anonymous said...

VAi puhalsitte heliumia palloihin, vau.
No minä tiedän yhden tavan saada pallot kattoon kiinni ;)

katjanid said...

Meillä ainakin oli kakarana tapana hangata ilmapalloja hiuksiin jolloin ne sähköistyneinä ainakin jonkin aikaa pysyivät katossa. Eipä ole tullut kokeiltua pitkään aikaan, mutta vielä on palloja jäljellä...

Anonymous said...

2-puolista teippiä?

Meeri said...

Yhdellä kavereista oli oikein hyvä paita, hangattiin kolmestaan siihen paitaan ja pallot pysyi tosi hyvin katossa :D Hauskaa oli sekä palloja kattoon laittaessa että niitä ihastellessa!