Saturday, May 06, 2006

Minne aika rientää?

Vapusta on jo viikko käytännössä. Kauhean äkkiä on mennyt taas aika.

"Virallinen" kesä alkoi viime sunnuntaina, kun minä heitin sukat/sukkikset pois. Kouluaikaan luokkakaverit totesivat, että siitä tietää että kesä on alkanut, kun meikä heittää sukat pois jalasta. Ehkä kahtena kesänä sen jälkeen olen joutunut laittamaan sukat takaisin jalkaan yllättävien viileiden kelien myötä...

Keskiviikkona tehtiin yllärivisiitti Iisalmen suuntaan ja haettiin uusi "perheenjäsen" (kuten monet näitä nimittävät...). Aika menee nyt alkuun sen kanssa pelatessa.Pitkä lista alkaa olla, missä kaikkialla pitää käydä. Ihan hyvä, että nyt tähän saumaan päädyttiin tuo ostamaan, koska NQT-viikonloppu on tulossa ja minun pitää ehtiä maanantaiksi sitten kotiin. Enkä pääse lähtemään kuin maanantaina aikaisintaan. Ja pitää ehtiä vielä hääpukua tekemään sen viikon aikana...

Käytiin myös Puijolla samana iltana. Täällä myös on ollut Venäjän/Baltian metsä/maastopaloista savua ja tässä kuvassa se näkyy todella hyvin. Kuva on koostettu 20 erillisestä kuvasta.Tässä kuva ilman savua, hyvällä ilmalla:Nämä kuvat kannattaa katsoa ihan klikkaamalla kuvaa. Tarkista ettei selain skaalaa kuvaa näytön kokoiseksi vaan että joudut "kelaamaan" kokonaiskuvan saadaksesi. Kuvassa hyvin näkyvistä rakennuksista yksi on "meidän" talo :)

Neuleet ei kauheasti ole edistyneet, tosin sain Marjutilta tammikuussa ostamasta langasta jotain aikaiseksi. Tein toisen joogamattopussukan, lankana puuvilla-hamppu. Mitataan langanmenekit jne, kunhan tässä "kiireiltä" joutaa.

Otetaan vastaan vähän lisäaikaa vuorokauteen tai tarjotaan ylimääräisiä töitä tehtäväksi :)

Loppuun kummallinen kuva myös keskiviikolta:

2 comments:

Anonymous said...

Minun on pitänyt käydä Puijolla myös samoilla asioilla, mutta en ole tullut vielä lähteneeksi. Otin torstaina Valkeisenlammelta samantapaisia kuvia kuin tuo viimeinen kuva ;) Nyt lampi on ihan sula.

Unknown said...

Upeita kuvia Puijolta!