pinterest ja tag manager

tiistaina, huhtikuuta 04, 2006

jotain sinistä?

Pakko jo heti aamusta tulla naputtelemaan!
Posteljooni soitti ovikelloa kello 7.50.. Soitti kolme-neljä kertaa. Poikkeuksellista. Yleensä ne soittaa kerran ja odottaa 5 sekuntia ja syöksyvät sitten hissiin. No, joka tapauksessa. Tilkkukankaat tuli!!! Ei, ette näe kahtena. Kirjekuoria tuli todellakin kaksi. Nimi oli kerran, mutta osoite tuplasti :)



Ensimmäisestä satsista tulee peitto



Ja toiset piti tilata "täytteeksi" :) Eli kun noihin fre-kuoriin mahtuu n. 8 jaardia kangasta ja yhteensä tarvitsin n. 10 metriä tuohon peittoon ja ihan hullua maksaa toisesta kuoresta postikulut vain parin metrin takia. Eikö ole ihan loogista? Mitä enemmän ostat, sitä enemmän säästät!



Kaikkiaan tuli 14 jaardia kangasta. Pari jaardia olisi vielä mahtunut, mutta en viitsinyt ahnehtia ;) Jaardihinta postikulujen kanssa n. 5 usan taalaa elikkäs xe:n kurssilla nyt 4.12 euroa jaardi. Ja ympäripyöreästi yksi jaardi on yksi metri, elikkäs aika halpaa kangasta! Ostin vain alekankaita, eli täysin "oikeita" tilkkukankaita, jotka putsataan pois varastosta. Ainoastaan keltainen kangas oli 3.99usd/yd, loput olivat 3.79usd/yd. Ja siis Quilters Quarter on tästälähtien minun kangaskauppani :) Täytyy nimittäin antaa heille ihan erityiskiitos. Olin todella hankala asiakas, vaihdoin pari kertaa kankaat joita haluan ja vielä tilasin hieman lisää.. Olivat yllättävän kärsivällisiä, täytyykin siitä käydä heille laittamassa kiitos. Jos tilaa tuon max. 8 jaardia per kuori, kankaat tulevat viikossa rahojen saamisesta. Maksoin PayPalilla, sähköpostiosoituksena. Oli helppoa ja nopeaa... Vähän ehkä liiankin helppoa...

No laitetaan vielä tähän suunnitelma peitosta:



Muuten on oikeat kankaatkin, mutta tuo vihreä ehti loppua ennenkuin sain tilauksen kokonaisuudessaan loppuun vietyä. Muutenkin tuo keskemmällä oleva vihreä pitää olla vähän vaaleampaa, samaten kuin punaisen. Punainen kangas on kuitenkin sellainen, että siitä saa vaaleampaa kohtaa tuohon keskustaan ja tummempaa reunoille. Eiköhän tästä kuulkaas peitto tule!

2 kommenttia:

Riksu kirjoitti...

Millä sä ton suunnitelman olet tehnyt, tai siis miten ja millä?

Sakira kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.