Monday, April 03, 2006

Jotain uutta, jotain vanhaa...

Kaikenlaista on ajatuksissa tässä pyörähtänyt sitten viimeisen postauksen :)
Tilaustyökorua olen väkertänyt, nyt alkaa palat olla kasassa, pitäisi vielä keksiä miten nuo yhdistetään toisiinsa. Kaksi lehteä ja kolme kukkaa, lehdet tosin on vielä työn alla. Ensimmäisestä tuli liian pieni ja toisesta loppui lanka kesken. Sitten pitää vielä tehdä väli"ketju", joka on vain sitä vaille valmis, että pujotellaan helmet lankaan :)Pitkään on ollut työn alla lahjaksi saatu ristipistoja ja helmiä yhdistelevä sudenkorentokoru. Pitäisi uskaltaa leikata nuo ylimääräiset pois...Neulomuksissa on menossa tennesseestä kietaisupaita, etukappale, hiha ja takakappale on valmis. Lankaa jäljellä 1 kerä. Pitää punnita hiha ja etukappale, jotta tiedän paljonko pitää lisää lankaa tilata.

Sain tilauksen ponchosta, joka olisi tullut tehtäväksi turkoosinsinisestä teddystä. Sain peruutuksen seuraavana päivänä, kun tilaajan äiti olikin jo tilannut naapurintätiltä! En onneksi ehtinyt lankoja ostaa, joten ei tullut vahinkoa. Eikä loppunut lankalakkokaan...

Suunnitelmia on taas vaikka kuinka paljon. Malttamattomana odotellaan ainakin neljää pakettia lähiaikoina. Yhdessä on tilaustilkkupeittoon kankaat, yhdessä olisi hääpukusilkki, tilaustyöhön (täytyykin kysyä, kuinka tarkkaan saan kuvata prosessia blogissani...), yhdessä leimasimia Finnstamperilta (tästä kerron lisää, kunhan leimasimet on täällä...) ja langat Novitalta, siis se voitto"kranssi" olympianeulojaisista.

Jotain muutakin oli mielessä, mutta palataan siihen tässä myöhemmin...

No comments: