Tuesday, April 04, 2006

pikapäivitys :)

Tuli leimatkin! Jee!!
Elikkäs, tilasin Finnstamperilta jo joulukuussa (muistaakseni) läjän leimasimia. Ja yhden viheliäisen täyttömustepullon...
Otetaas ensin ne leimat. 2 erilaista lentopostileimaa, kissa, perhonen, "handmade" ja kirjaimet. Kirjaimet löytyy täältä, FS290 ja FS291. Numerot tilasin edellisen tilauksen yhteydessä.Nalleleima oli kaupantekijäinen. Musta mustepullo oli tosiaan yksi, mikä oli hankintallistalla. Ongelma oli se, että Sarilla ei sitä silloin ollut ja minä sanoin, että "nou hätä, mulla on aikaa." No, odoteltiin sitten jonkun aikaa, mulla ei noille leimoille niin kauhea kiire ollut... Unohdin jo tilauksen jossain välissä ja tammikuun loppupuolella taisin alkaa kyselemään asian perään... Ei kuulemma ollut vielä tullut mustetta, joten odoteltiin vähän lisää :) (ei mikään kiire, kun tilausta en ollut maksanut).... Helmikuussa sitten tuli tieto, että tavara on tulossa, mutta ei ihan heti, koska Sari oli lähdössä itse lomalle ja pakettia ei kannattanut tietenkään silloin kotiin toimittaa. Sen jälkeen olinkin itse lomailemassa. Sitten kysäisin taas, että no, mikäs on tilanne. Paketti oli tilattu ja maksettu (toisin kuin minun leimat, tilattu mutta ei maksettu, edelleenkään) ja toimitettu. Ja sen piti olla perilläkin, kaiken järjen mukaan. Mutta ei, se oli hukassa! Ääk!!

Paketti löytyi, tuotteet tarkistettiin ja lasku lähetettiin sähköpostilla minulle. Vieläkään ei ollut mikään kiire leimoilla. Maksoin tilauksen perjantaina ja lauantaina aloin olla jo ihan hermona, että miksei tuotteet tule. Eri pankkikin vielä... grr :) Tänään siis tuli leimasimet, 1 arkipäivä maksamisesta. Älyttömän nopeaa toimintaa ja erinomaisen kärsivällistä odottamista kummaltakin suunnalta. Voin vain suositella.

Muutama juttu vielä. Nämä leimasimethan on niitä "unmounted" versioita, eli pelkkä muovilätkä. Minä en vieläkään osaa hahmottaa, että nuo todella on leimasimia :) Samalla kun kiskoin noita pussista taas ulos (jokainen pakattu omaan minigrip pussiin) mietin, että kyllä mahtaa olla ärsyttävä survoa niitä pusseihin... Tein testileimat ja pesin leimasimet. Kuivasin ja aloin laittamaan pussiin takaisin, niin nehän sujahtivat tosi helposti sinne.. Eli pussiin laittaminen on paljon helpompaa kuin pois ottaminen... Ja ne pleksit, joita Finnstamperilla on, on kyllä ältsin hyviä näitten leimasinten kanssa. Näkee paljon paremmin, mihin kohtaan leiman länttää kuin perinteisillä puupalikka-leimoilla.

Riikalle (ja muillekin) tiedoksi, tilkkupeiton suunnitelma on tehty EQ5-tilkkuohjelmalla. Siihen saa skannattua haluamansa kankaat, eli tuo on tehty ihan näillä tilatuilla kankailla :)

1 comment:

Tiina said...

Tilasin Finnstamperilta Kutsu-leimasimen ja oli tosi tyytyväinen palveluun! :)