Friday, March 17, 2006

Valmista.

Hipshei. Paketti meni perille. Sain vielä lähtiessä survottua lankoja tiukempaan ja pikaisesti heitin yhden sinisen kerän sinne mukaan. Toivotaan että langoista on iloa sopivan pitkäksi aikaa :) Ja valmiista työstä sitten pitkäksi aikaa ;)

Mutta eilen oli oikea tarmonpuuska. Kävin naapuritalossa pyykkituvassa pesemässä 3 koneellista pyykkiä, imuroin, tiskasin (no täytin Morriksen) ja tein veroilmoituksen. En pyyhkinyt pölyjä, olisi kyllä aiheellista... Illalla neuloin ja ajattelin, että pitää alkaa neuleita kasaamaan... Sain jopa Novitan neuleet kasattua ja toiseen pääntiejoustimen neulomisen.Ja siinä tohinassa sitten kasasin myös tuon joogamattopussukan.Joo-o. Toi näyttää vähän kummalliselta ja yrittää maastoutua mattoon. Värinä viimevuotinen vihreä, joka on vähän harmahtavampi kuin tämänvuotiset. Pitäisiköhän lähteä katsomaan, olisiko Anttilan keskusvaraston tyhennysmyynnissä joogamattoa.. Minulla ei nimittäin sellaista ole, koska opistolla on niin hyvät matot. Mutta kotona joogaamista varten...

Olinpas ahkera :) Voisikin oikeasti alkaa tekemään taas koruja vaihteen vuoksi. Ai niin. Langankulutus. Novitan laatikossa on kaksi paitaa, toisen langankulutus 345g ja 690m, toisen 511g ja ?m. Metrimäärää en tiedä, kun oli taas vaihteeksi uutta lankaa ja vyötteenä ne monille lauttasaaresta tutut "Novita Novita Novita" vyötteet :) Joogapussin lankana Tennessee ja menekki 157g ja 336m. Yhteensä siis 1013g / 1026m plus tuo uusi lanka, jonka tiedot toivottavasti saan pian.

Vaihdoin nyt nimen takaisin, koska Johanna-nimellä kirjoittavia on monta ja sen huomasi mm. lankahamstereissa, kun emo vahingossa poisti minut listalta :D

4 comments:

vanilla85 said...

Jeps perille tuli:) Minulla ei hirveästi ole mohairista kokemusta, mutta luotan sinuun ja teen sen huivin ihan yksinkertaisesta langasta. Huomenna Tapion kauppaan Päntäneelle! Wuhuu!

Helminalle said...

MITÄ lankaa näkyy tuossa ylimmän kuvan muovipussissa? Vau, mikä väri (ei se valkoinen vaan se toinen)!!

Meeri said...

No sehän on 7-veljeslankaa :) Syksylle jotain uutta odotettavaa ;)

Helminalle said...

Oijoi!!!!!!!
Tuota väriä kannattaa kyllä odottaakin *lääh* .