Wednesday, March 15, 2006

Ostetaan ja myydään

Tai no, ostin jo. Anttilassa alkoi tänään keskusvaraston tyhjennysmyynti. Siellä on myös gigaista usb-muistitikkua hintaan 39.90e plussakortilla tietenkin. Kävin ostamassa sellaisen, kun oma tikkuni on vain 16 megainen... Vasemmanpuoleisen siis ostin, mutta jostain syystä mulle jäi käteen tuo oikeanpuoleinen. Sormipatteri kuvassa mitan vuoksi. Vasemmanpuoleinen on lähtöisin Gigantista, kokoa 256 megaa. No, onhan sekin enemmän kuin mitä mulla oli...Myytävänä olisi eilisillan tuotoksia, kännykkäkoruja. Pingviinit 6e kipale. Kummallisen näköiset "palikat" hohtaa pimeässä, sisälle on onnistuttu jättämään fosforipalasia. Hauska idea :) Nämäkin 6e kipale. 2 tiikeriraidallista kissaa 5e kipale. Ostajat ilmoittautukoot joko kommenttikenttään tai sitten postia langankuluttaja at gmail piste com.Kävin Anttilassa katselemassa lankoja. Ei tehnyt yhtään mieli. Pääsin tänään eroon muutamasta langasta, sain toimitettua jo melkein kuukauden jaloissa pyörineet valkeat Ainot eteenpäin ja samalla lähti myös lupaamani ylläripaketti hamsterille, jolla oli pienin lankavarasto. Kiitos kärsivällisestä odotuksesta, postissa sanoivat, että todennäköisesti paketti on perillä ylihuomenna, perjantaina.Olenpas ilkeä enkä näytä kellekään mitä siellä sisällä on :D No, paljastan ehkä lauantaina...

Ikäväkseni olen huomannut, että taas kasattavia neuleita alkaa kertymään. Eilen kävin kansalaisopistolla kerimässä kerän virkkauslankaa tuota mystery shawl 3:sta varten, kun kaksi kerää jo neuloin ja sitä on minulla vain kolme kerää ja nyt on edelleen lankahamsteri"kisa" menossa. No, kudonta/neulontapajan ohjaaja siinä kyseli, että olenko ketlaajaa käyttänyt koskaan. Eli se on kuulemma näppärä vempele, jolla saa helposti kasattua neuleita... Elikkäs, otan tässä joku päivä repullisen neuleita ja menen opistolle kasaamaan niitä :) Kokeillaan onko se niin hyvä vehje.

Ai juu. Sain tänään kortin Montanasta. Laitoin tänään kolme korttia eteenpäin, yhden Usaan, yhden saksaan ja yhden... minnekäs se menikään, aijuu, taas Hollantiin. Saksaan menevä kortti oli aika hauska, vastaanottaja on 8kk ikäinen lapsi, omassa kuvauksessa oli "en tiedä maailmasta vielä mitään, mutta minä haluaisin tietää paljon". Aika liikkis :)

Ja melkein unohtui yksi aika olennainen juttu. Tuntuu siltä kuin olisin tänään ostanut neulelankaa. Pakkasin nimittäin tuota pakettia hamsterille ja kolusin yhdestä pahvilaatikosta, jossa mulla on mm. Kid Mohairit ja löysin 2 uutta väriä sieltä :D Ihmettelinkin viime syksynä, että minkähän takia mä tilasin keväällä 3 kiloa mustaa Kid Mohairia... Nyt vihdoin tarkemmin katsoin niitä pusseja ja ne kaksi mustalta näyttävää, muovissa olevaa kilon nyssäkkää osoittautuikin olevan toinen tumman ruskeaa ja toinen sitä ihanaa vihreää! Jee :) Eli en ostanut lankaa, enkä saanut, vaan löysin!

4 comments:

vanilla85 said...

Nyt kyllä jännittää:D Niin isoltakin tuo paketti näytti, jaiks!

vanilla85 said...

Äsken koulusta tullessani oli matolla ilmoitus isosta kijeestä:) Heti kun saan syötyä, niin lähden postiin!

vanilla85 said...

Minä tässä taas, elikkä kiitos hirmuisasti paketista! Revin sen heti postin pihassa (autossa tosin) auki. Kännykoru päätyi heti puhelimeen kiikkumaan, olinkin miettinyt sellaisen hankkimista. Se oli muutenkin just mun näköinen, sopivan yksinkertainen. Musta Kid Mohair haluaa kolmiohuiviksi (Novitan ohje), nyt vain mietin, että ei taida lanka riittää jos tekisi kaksinkertaisena.. Vaaleansinisetkin päätyvät joskus paremmalla ajalla huiviksi, nyt saavat vielä mennä vaatehuoneeseen miettimään mallia. Nyt minua harmittaa että käytin Alpaca-jämäni jämälankaneuleeseen hamsterikuukautena, niitä kun oli niin vähän ettei niistä oikein tullut mitään, mutta tuon luonnonvalkoisen kanssa niitä olisi voinut käyttää yhdessä (beige, harmaa ja tummanharmaa). Kiitos oikein paljon! Taidankin hautatua sohvalle puikot kourassa..

knitty said...

Kännykkäkoru on mielettömän hieno, kiitos vielä kerran :) !