Friday, March 24, 2006

Se on taas viikko vierähtänyt. Edellisen postauksen toisen langan menekki metreissä oli 562,1.

Lankaa en ole vieläkään onnistunut ostamaan. Eilen illalla tosin tuli sellainen olo, että olispa kiva ostaa lankaa ... Sen sijaan tilasin Blipposta kännykkäkorun.

Ebaykauppiaallekin on tullut 5 puikon settejä, niitä sukkapuikkoja siis. Ostakaa ostakaa :)

Eilen sain valmiiksi malibusta toisen paidan, samalla raglanmallilla kevät novitasta. Kesänovitakin tuli, eiköhän sieltäkin jotain tule tehtyä... Kuvaa ei siitä ole, mutta lankaa meni 520g ja 686.40m.

Sain pari tilaustyötäkin. Toinen on helmikaulakoru, tässä kuva mallipaloista, mikä väritys olisi paras. Tein 5 eri värimallia, joista se ensimmäinen oli just eikä melkein :)Toinen on tilkkupeitto, kankaat on tilattava Usasta, kun ei täältä todellakaan saa mitään. Eikä kyllä ainakaan alekankaille jää metrihintaa juuri mitään jos täältä tilaa. N. 4e metri, postikulujen kanssa, jos tilaa tuon 8 metriä. Ja alekankaitten laatu on ihan samaa kuin täysihintaistenkin, ne vaan siivotaan pois varastosta. Tuon laatuisia kankaita on vaikea saada kangaskaupasta täältä (siis tavallisesta kangaskaupasta) ja jos saa, niin hinta on sitten mitä tahansa välillä 10 ja 25 euroa metri...

Päivänpaiste paljasti karmean totuuden tietokoneeni takaa. Seinää on peittämässä tilkkutyö ja huomasin siihen tarttuneen "hieman" pölyä. Piti vähän imuroida ja seuraavaksi reipas tuuletus ulkoilmassa.Tänään tuli postcrossing kortti Portugalista. Siinä oli hauska koirapostimerkki. Kiva nähdä miten erilaisia postimerkkejä on maailmassa! 9 korttia olen lähettänyt ja 7 saanut; Portugali, Saksa, Sveitsi, Brasilia, Englanti ja kaksi USA:sta, Montanasta ja Kaliforniasta. Hauskin lähettämäni kortti oli taatusti Saksaan, 8kk ikäiselle vauvalle, joka haluaa tietää maailmasta :) Ajatelkaas, miten hienoa on sitten isompana katsella kortteja, jotka on saanut vaikka mistäpäin maailmaa!

Olikohan mulla vielä jotain asiaa... Hmmm hmm..

Ai niin, Kuopiossa on neuletapaaminen 18.4. Kahvila Koivistossa klo 17.00 alkaen. Minäkin koetan sinne ehtiä! Tulkaa muutkin kuopiolaiset neulojat. Ja miksei Siilinjärveltä ja muilta lähialueiltakin ;)

Kännykkäkoruja on vieläkin jäljellä, koetan kehitellä tässä erillistä sivua myytäville koruille yms. jutuille.

No comments: