Sunday, October 09, 2005

Vilkas viikonloppu...

Hoh hoijaa. Tulipas oltua tehokkaasti koko viikonloppu töissä. 10 innokasta tilkkutöistä kiinnostunutta tuli tilkkutyön alkeet-kurssille viikonlopuksi. Loistava saalis oli tänään esillä :) Olen harvinaisen tyytyväinen myös itseeni, että osasin ryhmäläisiä opettaa niin, että jokainen sai joitain valmista aikaiseksi.
Jalkapohjat on ihan kipeät taas kolmen päivän seisoskelusta ja luokan ympäri kävelemisestä... Mutta on kyllä toisaalta ihan tyytyväinen olo :)
Myös pikahätäkiiretyö valmistui juuri äsken. Sain paketin torstaina ja soiton keskiviikkona. Sain sen käsityksen, että pitää olla kuvauksissa seuraavan viikon keskiviikkona.. No, torstaina oli tullut sähköpostia, että "laitan myös uudesta Novitasta yhden huivin tulemaan. Kai NNN muisti mainita, että kiiretyöllä on kuvauspäivä tiistaina, eli pikakirjeenä pitää laittaa maanantaina tulemaan?" Vastasin lähinnä tyyliin "ARGH! Ei, kun oli puhe keskiviikosta...". No, nyt kun työ on valmis, voisi hieman kysellä, josko olisi "kiristämisen"varaa :) Huivipaketti tuli perjantaina. Oletin että "uudesta Novitasta" meinaa sitä, joka on ulkona tällä hetkellä. Iloisena yllätyksenä siellä olikin ihan upouusi Novita, joka lähetetään ensi viikolla tilaajille! Todistusaineistoksi piti ottaa kuva langan kanssa.


Eli tällä kertaa virkattavana on huivi ja siitä ensimmäinen pala valmiina.Lankaa on kulutettu 494g ja 940 metriä.

2 comments:

Tuula said...

On sinulla ollut melkoinen tilkkurupeama. Minä olen pari kertaa ollut tuollaisella viikonloppukurssilla. Se on aika rankkaa kurssilaisillekin. Nyt pääsin ensimmäistä kertaa koko lukukauden kestävälle kurssille ja hyvältä tuntuu.

MysteryKnitter said...

Mahtavia tilkkujuttuja ja se kamala käsityösotku....argh....mutta kyllä sinä siitä selviät.