Wednesday, October 12, 2005

Pahus. Pahuksen pahus

Pahus 1) maanantaina kävin Anttilassa ja siellä oli varmaan 2 kiloa violettia butterflyä. Ja vaaleansinistä, -punaista ja -keltaista. Euron kerä!! Ei ollut vara ostaa, ajattelin, että jos on tiistaina, niin ostan paitalangat. Eipä ollut tiistaina enää violettia, yhtään kerää. No ei tullut paitaa.

Pahus 2) Wallace & Gromit tulee torstaina elokuviin. Olisin heti ollut kärppänä ovella, mutta; pakkoko se on mennä pilaamaan "puhumme suomea" tekstillä :( Ja jotta surkeus olisi maksimaalinen, mm. täällä ja täällä on huomattu onnettomuus :( Voi itku :(

Hyviä uutisiakin on. Rahat säästyivät tiistaina. Tänään alkoi Anttiloissa keskusvaraston tyhjennysmyynti. Eilen jo tosin tuli ostettua pari dvd:tä, jotka oli jo laitettu hyllyyn ;) Uusi Novita ei vielä ole tullut minulle, tulee kun tulee. Työtyö, virkattu huivi, edistyy ja on kohta valmis. Kiiretyökin oli ehtinyt tiistaiksi hyvin perille, vaille kymmeneltä tuli sähköpostia :) Huivista puuttuu vielä viimeistelykerrokset ja hapsut. Valmistuu siis ajallaan, kun ei annettu päivää, että milloin pitää olla valmis :D
Eilen neuloin myös kaksi pipoa, ajattelin niihin laittaa alareunaan oranssikirjavaa Tangoa huovutuksen jälkeen ja antaa lahjaksi molemmat.


Upea sää, upeita kuvia. Tällaista näkyy meidän keittiön ikkunasta:


Chilitkin kasvavat, pitänee rueta harkitsemaan useampaan ruukkuun jakamista. Uskomatonta. Ne alkoi itämään, eivätkä ole homehtuneet, kuolleet kuivuuteen tai paleltuneet. Vaikka lehdet on omituisen tummat, ne kuuluvat asiaan. Tarkistin chilinkasvatussivustolta :) Tällä lajikkeella on tummanvioletit, jopa melkein mustaan vivahtavat lehdet isona, joten uskoisin, että asia on ok näillä taimillakin.


Jahas, postikin kolahti luukusta tässä kirjoitellessa. Uusi novita tuli siis minullekin :)

5 comments:

Cairbre said...

no pääkaupunkiseudulla ainakin on W&G alkuperäiskielellä. nimimerkki "Liput perjantaiksi varattu"

kannibaalipupu said...

Vielä kun saisi aikaiseksi mentyä katsomaan W&G sekä Madagascar olisivat listalla, muttei ole seuraa kenen kanssa mennä. Sen verran hullu olen ettei leffa tunnu laatutekemiseltä ellei sinne mene jonkun kanssa.

Pirkko said...

Tein tuollaisen ihan samanlaisen huivin joskus 70-luvulla. Kirkkaankeltaisen ja akryylilangasta, se oli muotia silloin. Mihinkähän sekin on hävinnyt? Tai no se akryyli tuskin on hävinnyt minnekään, sehän ei taida maatua ollenkaan ;-) Valkoisena huivi on kyllä kaunis.

Susanna said...

Huivi on todella kaunis!

Chili kannattaa jakaa ennen kuin se ehtii ihan hirmusti kasvaa, muuten juuret on yhtä sekamelskaa. Mikä chili tuo on? Useimmat mainaan kasvaa oikein hoidettuna liki/yli metrin korkuiseksi, ei kannata laittaa kuin pari tainta per ruukku.

Lehtien tummuminen on myös merkki siitä että se saa tarpeeksi valoa. Siis niiden kuuluukin tummua, jos niin ei kävis niin huonompi juttu.. Myös lannoitus vaikuttaa tähän, jos ne kovasti tummuu kannattaa lannoittaa vähemmän.

akka said...

Tuli Novitan lehti mullekin, vaikka tilaus ei ole enää ollut voimassa.... hmmm?
Noh, en soittele perään, missä vika. Enkä maksa :)

Mulle tarpeeton lehti. Itse pitää suunnitella mitä tekeekin.