Wednesday, October 05, 2005

Pitkä postaus...

Mistäs aloittas.
Sain eilen Punahilkka ponchon valmiiksi. Kaksi lankaa pääteltäväksi ja höyrytys. Helmaa pitää käsitellä vähän rajummin, jotta pysyy suorana. Lankaa meni 500g ja 1000m (hui! kilometri).

Löysin myös aloittamani huivin. Päättelin tuon pätkän, kun siitä tuli alunalkaen liian kapea ja olen jo autuaasti unohtanut, mihin kerrokseen jäin... Knittyssä taisi olla ohje? Raitalangasta joka tapauksessa. Aika kivan näköistä tulee. Hidasta se on neuloa. Voisin harkita uudestaan, mutta leveämpänä. MUOKS! Ohje onkin Magknitsistä! Kiitokset tarkkaavaisuudesta lukijat :)


Tuurin kyläkaupassa on kirjalöytöjä. Ystäväni kävi hakemassa minulle Kalevalaneuleet-kirjan (5.9e) ja soitteli että täällä olis muutakin... Niinpä päädyin ostamaan myös Tilkkutyöt-kirjan (4.9e). Katselin tuota kirjakaupan alessa (14.90) ja ajattelin, että ehkä kympin verran voisin siitä maksaa... Postikuluineen kirjat 16,90e. Eli 8,5e per kirja. Ei paha.

Posti toi myös muistikortin. Toinen ystävä, Vaasassa, avusti minua kameran lisäosien hankinnassa. Kamerastahan maksoin 95e (hyviä kuvia tulee, pitää vaan käyttäjän vähän harjoitella vielä...) ja 512 megan muistikortti oli Vaasassa vajaa 34 euroa. Nyt sitten mahtuu 470 kuvaa muistikortille :) Ja parhaalla, "5m Best" laadulla. En voinut ottaa muistikortista kuvaa, joten laitetaan muistikortin mukana tulleesta kortista kuva :) Kortti kuin kortti, eikö?

Postin setä toi pikatyön. Eilen soiteltiin, että olis vähän kiirus, tämmöttinen työ olis, pitäis saada maanantaina postiin... Minä siihen että "ai siis niinkuin ensiviikon maanantaina??" No, olin just taas vinkauttanut tilin miinukselle lankatilauksella, joten melkein pakko ottaa mitä tarjotaan että saa taas plussalle..
En vielä riipinyt pussia auki, näinollen kuva vain pussista :D
Lisäksi postin setä toi paketillisen minulle tulevia lankoja, ne joitten avulla pääsin miinukselle... Tuossa ei ole suinkas kaikki, osa tulee vielä perässä. Ja kummitätillekin laitoin muutaman kerän 7-veljestä sukkiin ja kahdet bambupuikot että pääsee niitä kokeilemaan.


Mysterystä otin kuvan, mutta siitä tuli niin huono, että kokeilen illemmalla uudestaan, jos suinkin ehdin...
Nyt riipimään tuo postipussi auki :D

3 comments:

kuttu said...

Haa, posti näyttää toimineen ripeästi! Siis kirjat tuli perille.

Päivi T said...

Kuinka paljon ihminen voikaan omistaa lankoja.. voiko koskaan olla liikaa?

Räpeltäjä said...

Kivan näköistä tuo poncon lanka :) Sä oot kyllä niin tehokas, aina jotain uutta valmiina. Itse vieläkin tuskailen vauvahaalarin kanssa.