Sunday, September 11, 2005

Valmista!

Sainpas valmiiksi neuleet. Pakettihan tuli viikko sitten perjantaina. Eilen illalla sian neulomukset valmiiksi ja ehdin vielä aloittaa mysteryshawl ykköstä. Neuleista kuva samaisessa laatikossa, jossa ne tulivat ja lähtevät huomenna kohti Helsinkiä. Kiirehän niillä tosiaan oli, sain suosituksen että laittaa vaikka erikseen ne tulemaan. Ehdotin kyllä, että jos neulon ne, niin sielläpäässä voisivat kasata, niin saisivat nopeammin.. Jostain syystä toisessa päässä ei lämmetty yhtään ajatukselle :) (kummallista...)

Langanmenekistä hyviä ja huonoja uutisia. Lankaa sain kulumaan n. 1150g (2070m). Huonot uutiset on ne, että nuo eivät ole omasta lankavarastosta pois. Hyvät uutiset on ne, että tähteeksi jääneet kerät eivät jää kummittelemaan tänne vaan palautuvat neuleitten mukana takaisin Helsinkiin :)


Mysteryshawl-knit-a-long kakkoseenkin ilmoittauduin jo. Ykkösen ohjeet printtasin viikolla ja eilen illalla aloitin sitä neulomaan. Pitkälle en vielä päässyt, mutta alkuun kuitenkin!

Edit:
Kiitos Anne terävästä huomiosta. En vielä ole oppinut näitä kaikkia juttuja :)
Eli, mysteryn lanka on (kuten kuvasta näkyy) punaista, Kid Mohairia. Puikkokoko on 4.
Jos tuosta tulee ok näköinen, teen luultavasti kakkosenkin Kid Mohairista, sitä kun varastossa on vajaa 8kg. Ja tuohon hyvä jos saa pari-kolme kerää uppoamaan, kun noita metrejä 50 gramman kerässä on 200, toisin kuin Samoksessa, jossa on vain 90...

2 comments:

Anne said...

mitä lankaa käytät Mysteryyn? Ja millä puikoilla? (pikaisella selauksella en löytänyt aikaisemmista viesteistä..)

Anne said...

kiitos, mä vaan aina kaipaan tietoa millä työt on tehty, utelias kun olen ;)