Wednesday, September 14, 2005

Keskiviikko

Tänään alkoi työt. Kivan tuntuinen porukka, osa vanhoja tuttuja, osa uusia. Kiire meinasi tulla että ehdin, piti vähän livistää japaninkurssilta... Sensee nyökkäsi, kun sanoin, että tällä kertaa joudun livistämään pikkasen aikaisemmin. Meinasi tulla hätä, kun hän tunnin alussa esitteli itsensä ja sanoi, että koska hän puhuu tunnilla suomea meille, me puhumme japania hänelle.. Onneksi ei ihan vakavissaan ollut.. Ensimmäiset opeteltavat asiat oli itsensä esittely ja naapurilta nimen tiedustelu.

Tänään loppui minun kesä. Kesä alkaa siitä, kun heitän sukat narikkaan ja loppuu siihen, kun pihalle pitää laittaa sukat jalkaan. Iida-myrskyn takia...

Mainitsin tuossa aiemmin Savon Sanomien blogijutusta. Nyt Hesarin liite on myös innostunut kirjoittamaan asiasta.

Nopsaan ehdin napata postista myös Novitan paketin. Pikatöitä, kaksi lyhythihaista Hawaji-paitaa. Ei, en aio kertoa enempää. En väristä en kuvioista en mistään. Paitsi että niitä on kaksi, ja molemmissa on lyhyet hihat.

Ehkä iloisin asia tälle päivälle on se, että saamani chilin siemenet on alkaneet itämään! Eilen katsoin, oli ihan pieni kaksoisnuppu nousemassa, nyt kävin kurkkaamassa kun en ole ehtinyt koko päivänä vilkaista ja siellä olikin kaksi ihan erillistä versoa, 3cm korkeita! Ja tuo kaksoisnuppu!! Ehkä uskallan ostaa Prismasta orkidean... Siellä oli usean värisiä.. Yksi tuttava kehotti ostamaan sellaisen joka kukkii ;) Varmasti aavisti minun viherpeukalon taidot, että en välttämättä saa sitä enää kukkimaan.. Hinta oli niin kohtuullinen, että ei harmita valtaisasti jos sille käy huonosti... No, katsotaan.

Mutta, nyt liiemmittä höpinöittä, neulomaan!

Eikun pitihän mun lisätä, että Kid Mohairista tekeillä oleva Mystery on siinä vaiheessa, että ensimmäinen kerä riitti kakkosvihjeen loppuun (olisko ehkä 2-3 kerrosta kolmosesta tullut) ja nyt kolmosvihjeen loppusuoralla on pakko pistää hetkeksi jäähylle. Silmukoita alkaa olla hirvittävästi ja ne vaan lisääntyy koko ajan.. 4 silmukkaa joka kerros!!

1 comment:

Anne said...

Meillä oli viime kesänä (tosin on siis nytkin) chilejä kasvihuoneessa, ja talveksi tuotiin ne olohuoneeseen. Hienosti niistä tuli chiliä, mutta tänä vuonna on ongelmana vaahtosammuttimen mittainen tyttö, mihin ihmeeseen ne pensaat saa laitettua niin ettei likka ylety niihin?? :o