Thursday, August 11, 2005

Kuvia

Kas niin.


Ponchoista kolme on kokonaan valmiita, ei tarvitse kuin aloituslanka päätellä. Violetti (näyttää kuvassa mustalta...) on viimeistä kerrosta ja hapsuja vaille valmis ja viidennestä, eli kirkkaanpunaisesta on jo kaulus neulottu valmiiksi. Tällaisia välipalatöitä laittaavat... (kohta tulee tietysti joku 10 villapaitaa kahteen viikkoon... hui!)

Ebayostoksetkin tuli, kuvissa siis Thing-A-MaJig, mukana siis alusta, erikokoisia pegejä (nappuloita, tappeja?), käyttöohjeet ja bonuksena 6 mallia ja yksi tyhjä arkki.


Metallilangoista on huono kuva, mutta tuossa on siis 12 eriväristä puolaa, jokaisessa 5 jaardia 26 gaugen vahvuista lankaa. Taivuttelemaan siitä, hopihopi :)


Lisäksi vielä kaksi leimasinta. Neliönmuotoinen houkutteli kolmiulotteisuudentunnullaan, pitkulainen taas tuntui sopivalta korttien reunoihin tms. Järkytyin, kun tuo suorakaidemallinen oli noin iso!!! Siis leima-alue on 3.5x19.5cm! Kai se luki siinä myynti-ilmoituksessakin, mutta ei sitä tuumia aina jaksa tuumia :) No, eiköhän tuolle käyttöä kuitenkin löydy. Pitihän se ostaa, kun halvalla sai... Nyt sitten odotellaan enää leimasinpostia ja Hollannista helmiä...

2 comments:

Räpeltäjä said...

ooh oletpa tekohas, nyt jo valmista!

kannibaalipupu said...

Jaa se on tuon näköinen se Jigi!?! Helmetti sitä puhui, ja minä vain ihmettelin... :D Voisi olla hauskaa hommaa tuokin, mutta ehkä kuitenkin puikot pysyvät vielä kädessä...