Thursday, August 11, 2005

Eilistä päivää...

Pakko on kyllä pistää tämä ylös. Tuli varmasti viikon kiintiö huonoa tuuria eilen.
Menin töihin saumuroimaan iltapukua ja muutamaa muuta projektia. Bussilla oli pakko lähteä, tuulen mukaan olis muuten lentänyt. No, bussissa muistin, että olishan sitä voinut samalla viedä allekirjoitetun sopparin, mutta ehtiihän tuon (2.9. mennessä).
Tarkoitus oli ensin tulostaa Sayilan tilaus ja käydä pankissa selvittämässä, miksi siitä oltiin vailla 6e. Kirjauduin sisälle ja masiina rähjäsi, että "en löydä henkilökohtaisia asetuksia, palautan vanhat asetukset" tms. Mitäpäs minä siihen vastaan sanomaan. No, tulostin ei suostunut juttelemaan tietokoneelle (tai toisinpäin). Kotvan aikaa selvitin heidän välejään, kunnes kaikki oli taas ok. Sain omani tulostettua. Ompeluhommat onnistuikin sitten tosi hyvin, sain saumuroitua ja vaihdettua langat saumuriin ilman suurempaa ongelmaa. Läksin kaupungin suuntaan, pankissakaan ei ollut kummoista jonoa. Edellispäivän pankkihenkilö sattui kohdalle ja mentiin verkkopankkiin maksamaan tilaus. Ei mitään herjaa!!! Eli ilmeisesti laitoin johonkin kohtaan jotain liikaa. Mies sanoikin, että heille joskus tulee ulkomaanmaksuja joissa on maksukenttärivillä koodin lisäksi pankin nimi, josta armotta rapsahtaa sitten se 6e asiakkaan maksettavaksi. Sanoi, että mitään ylimääräistä ei saa laittaa, muuten joutuu maksumieheksi.
Läksin käymään karkkikaupassa (Kalpis, kauppakeskus Minnassa) ja jauhonamien poimimisen jälkeen olin viemässä kauhaa kassalle (se on likainen, menee pesuun) kun tiputin sen lattialle. Nostin ja jotenkin mystisesti se tasku, jossa aurinkolasit oli, jäi väliin.. Ja lasit taittui ihan vinkuraksi. Voi kökkö!!! No, siitä selvittyäni marssin kakkulaliikkeeseen, jonneka jätin ne tunniksi tutkittavaksi, josko niistä saisi vielä kakkulat... Kiertelin tunnin verran etsimässä uusia, jos huonosti käy. Ei löytynyt :( Hain lasit, ne oli saatu ehjättyä, jipii!! Eurokankaasta kävin hakemassa vetskarit ja framilonia juhlapukuun ja hipsin sitten ruokakauppaan. Keräilin tavaraa koriin ja kassalla työntekijä huomasi, että perunoissa ei ole hintalappua... Eikun punnitsemaan. Olin pakannut tällä välillä jo muut ostokset reppuun, maksoin ostokset ja reppu kiinni. Läksin kävelemään ja ne pahuksen perunat jäi siihen hihnalle! Kassa ja takanaoleva ihminen hihkaisivat perään, että hei, perunat jäi! Perunaraukat :)Siitä sitten bussiin. Siellä funtsin, että nyt on kaikki ja muistin, että piti ostaa 50cm vuorikangasta juhlapuvun yläosaan!!

Kotona sitten lakaisin läpi kangasvaraston ja löysin hätäapuvuorikankaan, voin sen sitten purkaa pois, kun ompelen kunnon vuorin... Ja eurokankaassa ei muuten ollut kuin piilovetskaria yläosaan, ja omalla koneella sen ompelu ei ole kovin helppoa.

Nyt jos uskaltaisi kokeilla, tuliko tuosta yläosasta sutta vai sekundaa...

Tänään olenkin sitten jo saanut korjattua takin vuorin, avattua ebayn ostospaketin (en ole ehtinyt testaamaan) ja ilmeisesti postissa odottaa myös leimasimet, koska "teille on saapunut isokokoinen kirje, voitte hakea sen postista". Ja kansalaisopiston esite tuli. Siellä on vihdoin Japanin alkeet!!! Koko vuoden kestävä kurssi! Ja onneksi minun opetustunnit siirrettiin keväällä keskiviikolle, tuo on nimittäin torstai-iltaisin! Näin se onni kääntyy. Pitäisköhän tehdä lotto?

Nyt ponchon tekoon, sitten riipimään jigi auki ja testaamaan!

2 comments:

TiinaV said...

Ehdottomasti muutama rivi Lottoa. Täyteen kuponkiin vaadittaisiin vielä hieman lisää epäonnea! ;D

miu said...

Aikasta hyvä saldo kumminkin, joskus sattuu ja tapahtuu oikein urakalla :)