Tuesday, August 09, 2005

Langat tuli

Hassua, miten sitä vaan jaksaa olla aina yhtä iloinen kun pääsee avaamaan lankalaatikkoa :) Töitä siis tosiaan eilen tuli, 5 kipaletta ponchoja. Onneksi ovat erivärisiä kaikki, on kivempi tehdä.


Lämmintä on piisannut tänään varmaan koko maassa, Kuopiossa helleraja meni rikki yhden tienoilla. Pyöräily on kivaa tällaisella kelillä, kunhan ei tarvitse pysähtyä :)

Chilin hedelmät tulivat tänään, unohdin tietysti ostaa kaktusmultaa :( No, huomennakin ehtii, toivottavasti.

Elien erehdyin tekemään tilausta Hllantilaisesta helmikaupasta... Kiitos vaan vinkistä taas... Tilaus meni melkein putkeen ekalla kerralla, mutta maksun kanssa olikin sitten ongelma. Tänään kävin kyselemässä pankista, että ovatko muuttaneet käytäntöjä muka, kun nettipankki yrittää periä minulta kuutta euroa euromääräisen maksun siirrosta, vaikka kaikki tarvittavat (IBAN ja BIC (tunnetaan myös SWIFT)) koodit on annettu.. Pöljyyksissäni en tietysti ottanut noita numeroita mukaan, muuten olisi voitu tutkia asiaa paremmin pankissa, mutta ilmeisesti vika on käyttäjässä, joka ei osaa syöttää tietoja oikein. Pankkivirkailija sanoi, että missään nimessä mitään ylimääräistä ei saa sinne kenttiin syöttää, vaan ainoastaan ne asiat, jotka pyydetään... Pitää huomenna käydä koodien kanssa :)

No, joka päivä oppii jotain uutta. Mutta nyt virkkausten pariin, jotta saan ajoissa työt palautettua. Palautuspäiväksi on annettu 24.8, mutta kuten tavallista "aikaisemminkin saa palauttaa" :) Eli vinkvink, voisitko mitenkään saada ne valmiiksi pian, mieluusti jo eilen :D

5 comments:

Eowyn said...

Toi Sayila on ihana paikka! Olen jo kaksi tilausta tehnyt, molemmat toimitettiin sangen nopsasti :)

Anonymous said...

Pitääkö sun tehdä viisi ponchoa kahdessa viikossa? Oho, aika tiukka tahti. Kai sä saat jotakin muutakin tuosta kuin tekemisen ilon?
Ulla, jota kyllä myös vähän kutkuttais moinen homma, tosin tuollaiseen tahtiin en kykene näillä töin...

Meeri said...

Juu, 5 ponchoa pitää tehdä. Eilen aloitin ja kaksi on jo valmiita. Paitsi että varmistin pituuden juurikin töistä ja niistä pitääkin tehdä pitempiä kuin ohjeessa, joten ne ei olekaan valmiita :( Hyvin ehtii, palkkakin juoksee... Tosin näitten kanssa juoksee vaan miinukselta poispäin, on tullut keväällä tilailtua lankoja :(

Marja said...

No huh huh! Ei onnistuisi minulta viiden ponchon virkkaus parissa viikossa, en saisi varmaan edes yhtä valmiiksi. Olet sinä vaan aikamoinen!

Anni said...

Olikin hienoa, että keksin tuon Sayilan löytää :-D Osaisinkohan minäkin tehdä ponchon, Palmasta tulisi varmasti ihanan pehmoinen! Kyllä sinä hullua vauhtia noita ompeluksia teet näin aloittelijan näkökulmasta ainakin!