Monday, July 18, 2005

Päivä pulkassa

Sitä tuli sitten koko päivä istuskeltua Torikujalla. Melkeinpä heti kymmeneltä olin parkissa ja aloin tavaroita levittelemään pöydälle. Sitten vaan piti alkaa miettimään, että mistähän työnäytöksen aloittaisi :) Ensimmäinen kännykkäkoru meni tunnin sisällä, tosin se piti vaihtaa kaulakoruksi. Mikäpäs siinä, pihdit ja langat kun oli mukana, olin varautunut siihenkin. Tein muutamia palloja ja muutamia himmelin peruspaloja. Hilpeyttä herätti kovasti himmelit värityksensä ansiosta (mm. turkoosi kierreputkihelmi) ja kännykkäkorut. Eräskin ihminen osti korun vain sen takia, kun oli hänen mielestään niin hilpeä ajatus. Mikäs siinä, kyllähän se minulle passaa.
Pietarin kanssakin tuli vaihdettua muutama sana, kyllä hän hyvin lauloi kujalla ja soitti kitaraa. Tällä viikolla vietetään torikujalla akkainviikkoa, joka päivä on keskustelua kahvilassa ja teemasoppaa tarjolla :)

Kuvia voisin jaksaa räpsiä ehkä huomenna, jos ei ihan ole mehut pois puvun ompelun jälkeen...

Juuri sain neulottua ensimmäisen kerän Nalle Coloria hameeseen. Kaksi solmua oli langassa, toinen oli jo heti "alussa" eli kerän sisällä. Yleensä solmut on melko pinnassa. Tuosta sainkin 150g/390m langankulutusta. Viheliäisen ohutta...

Mutta nyt taas korujen pariin, kun inspiroi ne enemmän.

2 comments:

Stricker said...

Kivoja ovat sinun korusi, toivottavasti menevät kaupaksi. Ja mun Potteri odottaa vielä kääntymistä saksaksi ja hinnan alenemista, olen nääs menossa vasta numero kolmosessa lukemisessa, kun ei ole aikaa moiseen ylellisyyteen :-). Neulepätkiä kirjasta olen kyllä jo nähnyt useassakin blogissa.

Lucinda Lynx said...

Kuulosti hienolta näytöksesi. Ihan totta! Keep up the good work!