Sunday, July 17, 2005

Huomenta :) Joko kaikki on lukeneet harrypotterinsa ja löytäneet kaikki neuleisiin liittyvät pätkät?

Huomenna on se "suuri päivä" :) Foreca lupaa tänään puolipilvistä huomiseksi.. Peukut pystyyn ettei sada!!!

Kävin minäkin täyttämässä yhden kyselyn, tulokset tässä:
Which flock do you follow?

this quiz was made by alanna


Eilen mentiin kaverin luo parvekkeelle "chillaamaan".. Tyhjennettiin partsi pullokasseista ja vietiin ne alkoon.. saatiin parinkympin eväät vitskalla ;) Sitten soittelikin tuleva morsmaikku, että ollaan kaupungilla, seuraan saa liittyä.. Hyppäsin sitten heidän kelkkaan. Albatrossissa oli pitkästä aikaa tosi hyvä polttariporukka. Marilyn valkeassa mekossa (ja vaaleassa permisperuukissa..) tanssahteli lattialla. Ensi vilkaisu muuhun porukkaa, olivat mustissa. Ajattelin, että no, musta-valkea asettelu toimii.. Sitten aloin seuraamaan vähän tarkemmin, kaikilla oli tummat aurinkolasit naamalla, yhdellä bongasin nappikuulokkeen korvasta. Syttyi hehkulamppu pään päällä, "hei, noihan onkin turvamiehiä eikun naisia" :) Tosi loistavasti toimivat muutenkin, tanssilattialla pitivät huolen siitä, että marilyn on koko ajan porukan keskellä ;)

Toissapäivänä aloin tekemään delicoista rannekorua. On ne viheliäisen pieniä. Tuntuu tulevan ihan erinäköistä jälkeä kuin siemenhelmillä.. En osaa sanoa tykkäänkö vai en.

Kuvia tulee taas tässä jossain vaiheessa, ehkä :D

1 comment:

Helka said...

No en ole lukenut, koska minun Potterini on vielä kaupassa :-/. En päässyt eilen kaupunkiin, joten pakko odottaa huomiseen. Siellä se reppana odottelee nyt minua...