Thursday, July 07, 2005

Neulottavaa

Laittelin eilen tuohon sivuun myös lankalaskurin, päivittelen sitä sitä mukaa, kun keriä tulee neulottua. Mitat on suht. tarkkoja, vyötteistä otettuja mittoja. Jos teen jotain, mihin ei koko kerä mene, laitan suuntaa antavan mitta-arvion.

Tänään tuli uusi Novitakin. Kolme minun "tekelettäkin" näkyi siinä olevan. Minähän olen yksi Novitan mallineulojista. Kivaa puuhaa :) Hiplattavat lankakartatkin tuli jo alkuviikosta, joten listaa on tullut tehtyä... 100% villaa olevaa Ainoa pääsin neulomaan jo keväämmällä, totesin väreistä, joita minulle tuli, että hetiheti pitää saada! Ihania syksyvärejä, kerrankin minun makuun! Novitan nuorisoliitteen takakannessa oli mainos Stitch n' Bitch-kirjasta, jota ollaan parhaillaan varmaan jo painamassa, suomennettua versiota siis. Taidan jättää ostamatta, pitää ensin tilauttaa kirjastoon ;)


"Formula"malli Modasta edistyy, siitä on ilmeisesti tulossa n. 130 senttiselle liivi. Se ei oikeastaan näytä takilta.. Mutta saa nähdä, miten käy!

Kuvien laitto ei vieläkään onnistu, blogger tahmaa jostain syystä. Jaksaiskohan sitä alkaa tarkemmin tutkimaan?

Jätänpä ylläolevan tuumauksen tuohon ja kommentoin asiaa: on se hyvä että on monta selainta. Kuvan sain tällä kertaa ie:llä...

4 comments:

martsuli said...

Mitä se mallineuloja tarkoittaa? Tarkoitttaako sitä mitä luulen, eli neulot malleja tilauksesta Novitalle, joita on sitten lehdessä? Onko se harrastus vai työ? *utelias*

Meeri said...

Eli Novitalta tulee paketti, jossa on langat ja ohjeet ja pitää värkätä sitten niitten mukaan työ. Ne tulevat suurimmaksi osaksi Novitaan, joitakin muihinkin lehtiin missä Novitan malleja on. Tämä on ihan osa-aikainen työ, ei tästä juurikaan voi sanoa tienaavansa.

martsuli said...

Saanko vielä kysyä, miten tuollaiseen hommaan pääsee/joutuu?

Lucinda Lynx said...

Morjensta jälleen!
No ovatpas puikot heiluneet sinullakin. Upea neule se formulajuttu. Wau! Aivan mahtavaa!