Wednesday, July 06, 2005

Huh hellettä!!

Anteeksi. Ei kuvia tänään. Flickr ja blogger ei pelitä yhteistyötä. Oikeasti käämit kärähtää ihan kohta. (edit 0707 ie:llä sain kuvat upattua...)

Osaapas ollakin lämmintä. Ei ainakaan voi sanoa, että pääsisi paleltamaan :)
Olipas vilkas päivä tänään! Avokilla on synttäripäivä, käytiin ostamassa Kuopio Cardit ja lähdettiin käymään kaupunkikierrosristeilyllä. Kuvia tuli räpsittyä jokunen. Hankaluutena oli se, että ei kuullut, että kuva tuli otettua (kamerasta kuuluu vaimea naks) joten muutamista kohteista tuli tuplakuvat, mutta mitäs se digikameralla haittaa!

Melkein heti alkumatkasta vastaan tuli lautta. Touhu näytti melkoisen huolestuttavalta...


Muita kummallisuuksia oli myös matkan varrella, mikä lieneekään...


Kuopion Microteknian torni näkyy hyvin ja kauas. Puijoa ei tietenkään lasketa, sehän ei ole rakennus vaan linkkimasto..


Kotimatkalla ohitettiin kaveri vesisuksilla. Veneilijäthän vilkuttelevat kovasti, mutta tämä kaveri heilutteli suksiaan :)


Kuva Kuopion satamasta, Koski-laivasta katsottuna
Laivalla oli vilpoisaa, välillä melkein palelti. Satamaan kun päästiin ja ulos laivasta, läkähdyttävä ilma hyökkäsi kimppuumme... Kummallista.


Käytiin katsomassa myös War of the Worlds. Olihan melkoista efektimyllytystä. Siltä varalta, että haluatte katsoa itsekin, en kerro sen enempää :)

Tänään selvisi myös se, että menen 18.7. torikujalle pitämään helmityönäytöstä. Tervetuloa sinne :) Jos on hyvä sää, olen pihalla, jos taas sataa vettä (kuten viime vuonna) olen tallikahvilassa yläkerrassa. Jotain myytävää pitää kehitellä mukaan, mutta myös jotain näperrettävää, jos joku vaikka haluaa tehdä omatoimisesti pienimuotoisia juttuja.

Anttilan mainoskin tuli tänään. Tuli vähän sellainen olo, että "heihei kesä, terve taas syksy". Kesä on kuumimmillaan ja nyt aletaan hypettämään muksuille reppuja, kyniä ja kalentereita. Samaten syksykenkiä ja vaatteita... Enhän minä ole ehtinyt edes kesävaatteita vielä ostaa!!!

4 comments:

Anonymous said...

Täällä on kaima samasta kaupungista! Olen "nähnyt" sinut myös neulontalistalla, käyn sitä silloin tällöin lukemassa. Tulen ehkä kujalle, kun se on vielä tältä kesältä katsastamatta. *johanna

Kari said...

Moi Johanna! "Kuopion Microteknian torni näkyy hyvin ja kauas. Puijoa ei tietenkään lasketa, sehän ei ole rakennus vaan linkkimasto." Mikä se sellainen linkkimasto on, jossa on ravintola, näköalatasanne ja matkamuistomyymälä? Eikun hienoja kuvia ja mainio blogi. Päädyin tänne blogilistan kautta, kun etsiskelin muita paikkakuntalaisia. Hyvin löytyi... :-)

Meeri said...

Juu, siis paljasjalkaiset paikalliset sanovat, että se on vaan turistinähtävyys tuo torni :) Mutta oikeasti, tämä uusi torni on alunperin linkkimasto, johon ympättiin vanhan tornin näköalatasanteen lisäksi myös ravintola ja kahvila. Pistetään turistit maksamaan tornin kustannukset, niin ei kaupunkilaisten tarvitse :) Microteknian torni on sitäpaitsi liiketila.

Lucinda Lynx said...

Hienoja kuvia, Johanna! En voi kuin aploodeerata.