Friday, May 12, 2017

reissuvihko, sivu 6

Löydettiin webbisivu, joka kertoo mitkä kahvilat ovat nyt IN Japanissa. Majapaikan läheltä löytyi yksi, Lilo coffee roasters.  Hyvää kahvia, tällä pääsee liikkeelle.  Veikeän näköinen talo. Lähempi tarkastelu paljasti hieman lisää, parvekkeilla oli veikeitä perhosia.


Tänään suunnitelmana on Tennojin puisto, ja ehkä eläintarha.  Puistossa oli jo sen verran lämmin, että kierros eläintarhassa ei houkutellut yhtään. 
Puiston vessakyltit oli hauskoja.


Lähdimme kiertämään puistoa ympäri, ja päädyimme Keitakuen-puistoon.  Nämä puistot on aivan mahtavia kokemuksia. Pienenpieni sisäänpääsymaksu ja pako hälinästä, metelistä ja kiireestä on taattu. Parin päivän välein on tämmöinen vihertankkaus paikallaan. 


 


 Tämä saattoi olla mustavaris. Tai joku muu vastaava. Hyvin samannäköinen otus kuitenkin, kuin kotisuomessakin.

Puistostakin on joskus lähdettävä, nälän ajamana jos ei muuten.  Ruokapaikkaa etsiessä puiston ympäriltä löytyi kuvattavaa. 

 Kissat näyttävät samanlaisilta, ja kissojen kuvaajat :D

Yksi näkymä Tennojille


 Autot täällä on tylppänokkaisempia kuin Euroopassa. 
 Perinteinen eväskipporuokala. Ei kannata kysyä mitä kipoissa on, en enää muista ja tokkopa muistin silloinkaan. "jotain hyvää" ja "jotain jännää" ja "en ihan varma ole tästä, mutta syön nyt kun on nälkä".
Tästäpä sitten suoriutumaan majapaikkaan ja kamojen niputtaminen ja siirtyminen Tokioon. Loppuloma on tarkoitus viettää siellä, edelleen kävellen ja junaillen joka paikkaan. 

No comments: