Friday, April 11, 2008

Chile

Aika kuluu kun on tekemistä. Tässä ihan huomaamatta on taas kuukausi vierähtänyt. Vihdoin tartuin taas neulomuksiin ja sain Tuulettaret valmiiksi. Eli kaikkiaan 8 hihaa on nyt neulottu... Vielä höyrytys hihoille ja takit postiin. Sitten voisikin alkaa urakoimaan muita keskeneräisiä.

--
Time flies by when you have things to do. A month has passed by and I haven't even noticed it. I finally got myself together and knitted the sleeves to Tuuletar. Now I have knitted 8 sleeves to two jackets...
--

Minut höynäytettiin myös tilaamaan sekä chilijauhetta että chilin siemeniä. Vanhat lukijat muistavat edelliset kaksi kokeiluyritystä... Kokeillaan nyt vielä kerran... Tilasin siemenet chiliguru Fataliin kaupasta. Mukana tuli myös kasvatusohjeet, siltä varalta että nettiä ei satu olemaan lähettyvillä, tai kielipää ei riitä kasvattamaan englanninkielellä.
En ajatellut kyllä ruuaksi asti kasvattaa, lähinnä ajattelin jotain viherkasvia .. Saalis näyttää kyllä hienolta.

--
I ordered some chilipowder and chiliseeds. Those readers who have been reading this blog longer time, might remember my two previous try ... I promised to try once more. I got the seeds from Fatalii's shop. There was a Finnish growing guide, if you don't want to grow English chiles.
--

2 comments:

huopatossu said...

Hei! Käypä suoraan linkistä kurkkaamassa=)

Nipsu said...

Chilithän on helppoja kasvattaa! Ja satookin saa melkein itestään kun muistaa vähän nyppiä nuppuja pois :) Tsemppiä ;)