Thursday, February 07, 2008

Vielä kirjasta :D

Hei vaan!

Olen neulonut. Valmistakin on. Kunhan saisin taas aikaiseksi kuvattua... Tilkkujakin olen ommellut. Mutta kirja se vaan jaksaa ihastuttaa minuakin! On ollut kiva seurailla valmistuvia töitä eri blogeista. Kiinnostaisiko teitä antaa kuvia yhteen keskitettyyn blogiin?

Takaisin raiteille. Kaikkihan on huomanneet, että asiat maksaa. Kirjan hinnasta olen huomannut ihan vain muutamia päivittelyjä. Jos hinta tuntuu kalliilta BTJ:lä suoraan, kannattaa tutustua muiden hintapolitiikkaan.

Kuopiolaisille on huonoja uutisia. Kirjaa ei tule Suomalaisen kirjakaupan valikoimaan, koska sitä ei saa kirjavälityksen kautta. Tämänkin vuoksi esikatseluominaisuus löytyypi täältä, kiitos Kristel!

Muutama edukaskin paikka on toki olemassa. Hobboks, jonne mennään lauantaina nimmareita jakamaan, tervetuloa kaikki (luvassa kahvia ja teetä, kirjatarjouksiakin), antaa Ullan jäsenille alennusta. Lisätietoja löytyy Ullan jäsensivuilta. Hanna kertoi helsinkiläisestä kirjakaupasta eilen. Tänään tuli kustantajalta sähköpostia, että kirjamme on kuukauden kanta-asiakaskirjana kyseisessä kaupassa!! Kanta-asiakkaaksi voi liittyä kuka tahansa eikä se maksa mitään. Kylläpäs tuntuu hienolta!

En voi nyt antaa krediittiä, kun en muista kuka tämän edullisemman paikan löysi. Kiitos sinulle!

--
Long story short. I'm not sure if our book is possible to order from outside Finland. I put some links in Finnish text, prices differ quite alot. You can look the patterns that we have in the book, here.. And if you are in Finland and want your copy to be signed, we are in Hobboks on Saturday, starting at 13.00. You can buy the book from there too.
--

5 comments:

Anonymous said...

Helsingin Akateemisesta kirjan sai tilaamalla hintaan 45,90.

Altocumulus said...

Kiitos vaan linkistä, pakkohan se oli tilata... ;) Nyt en malta odottaa milloin kirja tupsahtaa postilaatikkoon.

Aika järkyttävän katteen kyllä Suomalainen kirjakauppa ottaa kirjasta! Ehkä hieman harmittaisi jos ostaisi sieltä ja huomaisi vasta myöhemmin nettihinnat...

Anonymous said...

Pöh, ihan turhaan olen Suomalaisessa käynyt joka päivä vahtaamassa, siis täällä Kuopiossa. Onneksi kirja on tulossa kirjastoon ja jos sieltä joskus saisi.

Anonymous said...

Kiitos loistavasta kirjasta. Tuon Bookyn jostain muualta jo huomasin ja nyt kirja tästäkin torpasta löytyy. Se on sanottava, että ohjeet ovat siinä loistavia, jopa minä hankalasti tajuava ymmärsin, jippii! Kuvat ovat myös upeita, hienosti hyödynsitte suomalaisen luonnon.

t.Paula

Anonymous said...

Minä tänään sain Bookystä oman kirjani ja se maksoi 34,20, eivätkä ota lainkaan postikuluja. Se oli mukava ostos. Kirja on upea! Kuvia katselee mielikseen.