Friday, January 25, 2008

Nimikirjoituksia tarjolla / Signatures for the book

Olemme sopineet Hobboksin kanssa, että menemme "kylään" 9.2. klo 13.00 alkaen. Olemme siis Kristelin kanssa epävirallisen virallisissa nimikirjoitustenjakotilaisuudessa. Oma kirja mukaan! Jos et vielä ole hankkinut omaa, mutta mielessä siintää ajatus, voit tehdä tilauksen Hobboksiin. Älä kuitenkaan tee turhaa tilausta, jottei heidän tarvitse turhaan tilailla kirjoja. Myös varaamatta saa, toivotaan ainakin, että kaikki ei ole siihen mennessä käyneet kaupaksi :) Muistakaa tarkistaa alennusmenetelmät Ullan jäsensivuilta, jos olette jäseniä!

--
We are giving signatures to our book in Hobboks, in 9th of February. If you want your copy to have our signatures, bring your copy or buy it from Hobboks.
--

Olen bongaillut lisää kirjoja, olen ihan häkeltynyt kuinka moni oikeasti kirjan on ostanut. Edelleen toivon, että se hauskuus ja ilo, jota kirjaa tehdessä oli, välittyy myös teille kaikille!
--
Every day I see that You have bought our book. I'm still bit amazed, how many has bought the book! I really wish that it gives you the joy that we had when we were making it!
--

1 comment:

joko said...

onnittelut kirjasta, se on todella hieno!