Tuesday, January 22, 2008

Kirjabongauksia ja kirjaneuleita / about book and knits

Olen huomannut jo muutamissa blogeissa, että kirja on löytynyt joko kirjastosta tai saapunut ennakkotilattuna kotiovelle. Toivottavasti pidätte hankinnasta, me ainakin nautimme (no, suurimmaksi osaksi ainakin) sen tekemisestä. Kuten Kristel jo mainitsikin eilen, kirjan ulkoasu on sitä mitä me halusimmekin, ehkä jopa parempi.
---
I've already found some blogs, where our book has arrived already. Atleast one got a book from library last week, which is some sort of record I think. I hope you like it as much as we enjoyed (well, at least most of the time) making it. Like Kristel said yesterday, we are really happy and pleased with the looks of the book, it's just like we imagined it to be, or even better!
---

Jotain olen jo kirjasta neulonutkin. Tosin nämä on valmistuneet ennen kirjan saapumista, mutta kuitenkin :)
--
I've already knit something from the book, allthou the book was here after I finished these :)
--Lumitakki? Kuvauksen jälkeen kun nostin takin hangesta, jäi tällainen jälki. Tosin ylikorostettuna, että tekin näette.
--
Snowjacket? After taking the pictures, I picked the jacket up and it had left print on snow. I did some photoshopping so you could see the print too.
--Ei, vaan kaksivärinen Helka! Sininenhän ei ole minun väri, joten piti tehdä jostain muusta. Vihreää ei ollut kylliksi takkiin, joten otin toisen vihreän kaveriksi. Edessä ja takana siis keskipalmikko on tummemman vihreää, mutta ei yhtään hullumman näköistä. Hihansuut piti myös tehdä tummemmalla. Voin sanoa, että ei montaa metriä jäänyt tähteeksi...
--
No, it's two-colored Helka! I don't like blue at all, but I had some green Alaska left. It wasn't enough, so I decided to add another green Alaska with it. Middle cables are in front and in back with darker, as well as cuffs in sleeves. I didn't have much leftover yarn, I can tell you :D
--Tein itselle myös Aurahuivin, kun se oli niin ihana. Hieman isompana, kerä, pari, enemmän lankaa meni tähän.
--
I made Aura as well. Bit bigger, 1 or 2 balls more yarn than in the book's pattern.
--My Precious :D
Dragonekin on valmis, jos ette uskoneet :D Vihdoin sain jopa suht. siedettävät kuvat aikaiseksi. Tämä on vain höyrytetty, en ole saanut pingotettua vielä mihinkään. Lankana oli siis Merinosilk kaksinkertaisena, tähteeksi jäi 50 grammaa.
--
I did finish Dragone a long time ago, but haven't had a chance to take a good photo of it. Here it is! Yarn is Merinosilk doubled, left over was 50 grams.

Aa, vielä kukkasia :)

Kiitoksia Maddaleena ja Pirkko

Säännöt: "Jaa palkinto eteenpäin 10 henkilölle, joiden blogit tuovat sinulle hyvää mieltä ja inspiraatiota ja tekevät elosi blogistaniassa onnelliseksi. Ilmoita palkinnosta heille kommentilla, jotta he voivat jakaa sitä eteenpäin. Varaudu siihen, että voit saada palkinnon useita kertoja."

Tässäpäs minun tämänpäivän kymmenikkö:
Quiltville
Elämänlankaa
Sophie with molemmat blogit
Lazy Gal
Mohairmetsä tällä blogauksella olet saanut yhden ison naurun ja monta pienempää hekottelua usean päivän ajan
Rieppa
Puuhelmisoppa
Pörrö
Kandice
Patinan paja

--
"There's just one more thing" :)
Thanks Maddaleena and Pirkko

Rules: "Give the award to 10 people whose blogs bring you happiness and inspiration and make you feel happy about blogland. Let them know by posting a comment on their blog so they can pass it on. Beware you may get the award several times."
Here:
Quiltville
Elämänlankaa
Sophie with both of her blogs
Lazy Gal
Mohairmetsä with this blog-entry, you have given me one huge laugh and several smaller giggles for many days
Rieppa
Puuhelmisoppa
Pörrö
Kandice
Patinan paja

11 comments:

sophie said...

Thank you. You made my day ;-)

Anonymous said...

Ekoteko-haaste sinulle blogissani.

Miimu said...

Sain juurikin tiedon että kirjanne odottaa minua kotona, pitää ajaa maltilla tuo 40 km töistä kotiin. :)

Altocumulus said...

Mua jäi kiinnostamaan, että mitä teitte noilla kirjaan neulotuilla vaatteilla. Menikö lahjaksi vai omaan käyttöön vai mitä? (Hassuja ajatuksia, mutta piti udella...)

Patina said...

Kiva kun kommentoit blogissani ja erityiskiitos kukkasista... mukavaa jos blogini on piristänyt päivääsi... silloin se on palvellut juuri oikein :)

Anonymous said...

Kiitos kirjasta, jo pikaisesti tutustuessa vaikuttaa mahtavalta

Anonymous said...

Ooooh, dragone. <3 Näitä kuvia onkin odotettu. Selvästi liian ohutta oli huivilanka, jos ei hankeen jäänyt lohikäärmeen kuvaa. ;)

Tonya Ricucci said...

thank you, you're very sweet.

Tikrunmami said...

Oi, Dragone on UPEA!

Ei se perjantain paketti ollut kirja, se oli sitä sukkalankaa. Kirja tuli kuitenkin jo maanantaina, en vain neuletapaamissa vielä sitä tiennyt. Upea teos!

satumh said...

hih, lumitakki. :) komea! ja lohikäärmehuivi on mahottoman upea myös! mistä sen ohje on?

Anonymous said...

Hurmaava tuo Dragone-huivisi!