Sunday, January 07, 2007

Pitkästä aikaa / long time

Jopas on taas ehtinyt vierähtää aikaa edellisestä postauksesta. Sen jälkeen on ehtinyt lumet muutaman kerran sulaa ja tulla takaisin. Nyt on taas lunta.

Kirjailin kummitytön kastepuvun vyöhön lisää nimiä. Kun sen aikanaan tein, en osannut ajatellakaan, että se tulisi näin "kovaan" käyttöön. Tänä päivänä voin sanoa, että sitä on käytetty jo viiden lapsen ristiäisissä. Jos olisin arvannut, olisin ehkä tehnyt vielä tarkempaa työtä, en tiedä. Tuntuu kyllä hienolta, että työtä tällätavalla arvostetaan.
--
It's been a while since my last post. It's strange winter here, it snows, then it melts away, it snows again... In past week, this has happened several times. And there has been plenty of snow to melt.

I embroided few names to my Goddaughter's christening gowns belt. I made it years ago and I never thought that it would be used to other children too. I'm really honored with that.
--
Täällä on neulottu ja koetettu vältellä neuleiden kasaamista. Eli sitä tavallista. Koruja olen väkertänyt ja päädyin shoppailemaan massoja. Vasemman puolen massat on "glitter" massoja, oikean puolen värit taas "ne toiset" päävärit, niitten kaveriksi mitä minulla jo oli. Valkea on läpikuultavaa.
--
I've been knitting and trying to avoid sewing them together. Also I have done some beadjewelry, picture of those later. I ended up ordering some polymer clay, from here. On left there is glitters and right 3 basic colors and white is transparent.
--


Lisäksi sorruin kahteen sydämeen. (Vaihdoin paremmat kuvat)
--
Also, two hearts, made from Premo. (switched to better pictures)
--

2 comments:

joko said...

nuo sydämet on kauniita!

muoriska said...

Hei,
laiton sille tytölle viestiä ja tänään tekstailtiinkin..pelkää että syödään.. :)
Toivotaan että tulee, on se niin mukava nähdä nuoria joita kädentaidot kiinnostaa :)