Monday, October 16, 2006

Valmista

En ole ehtinyt kirjoittelemaan mitään. Kiitos kärsivällisille lukijoille, kun olette odotelleet uutta postausta.

Tänään sain paketin liikenteeseen 55 555:lle kävijälle. Kuvaa en ottanut, saatte toivottavasti sitä ihailla kun se saapuu perille. Piti ihan kysyä, että laitetaanko tilkkujuttuja vai ehkä neulontaan liittyvää :) Minä en ota vastuuta siitä, että kuttu on sortunut neulontaan ja luultavasti tekee useampaa työtä yhtäaikaa...

Viikko sitten keskiviikkona tuli Novitalta paketti, pikatyö. Miehen paita. Se oli jo tehty kertaalleen, mutta olikin tullut rumannäköinen siitä langasta. Piti tehdä uusi. Ehdin aloittaa vasta perjantaina (kun tein sitä tilkkupeittoa..) ja sain sen valmiiksi lauantaina. Eilen kasasin... Pari iltaa meni muissa hommissa, kuten silmukkamerkkejä tehdessä. Tuohon tuli aika kiva pääntie;Lankaa meni 800g ja 1600m. Kiva saldo.Harmi vaan että ei ole omasta varastosta pois... Lisää lankaa piti tietysti samalla tilata, kummityttö siskonsa kanssa oli vailla pipoa, huivia ja lapasia. Niitä pääsee sitten seuraavaksi tekemään. Idea on jo valmiina päässä, toteutus vaan puuttuu.

Monta asiaa on tapahtunut viikon aikana ja monta juttua on sellaista, mistä on pitänyt blogata, mutta eihän sitä enää nyt muista. Japaninkurssilla taiteltiin kurki viime keskiviikkona. Vaikeaa, mutta mukavaa.

Loppuviikosta suunnistan kohti Helsinkiä, pikainen yhden yön visiitti, jonka aikana pitäisi ehtiä tapaamaan monta ystävää ja pari sukulaistakin. Kotimatkalla pyrähdys Ikeassa, jos saisi langan jonkinlaiseen järjestykseen.

Päätin myös työrupeaman päätteeksi lahjoa itseäni kahdella lehdellä. Bead & Buttonia toinen 2 vuoden vuosikerta ja Quilting Arts lehteä samaten 2 vuoden vuosikerta.

Ehkä jotain järkevää seuraavassa postauksessa....

5 comments:

derea said...

Tuli vaan mieleen, että eikö sulla tule tollaisesta neulomisesta ranteet/kädet kauhean kipeäksi, jos villapaita kahdessa päivässä! Tai no kai kaikkeen tottuu :)

Päivi said...

Hei! Mitä tulee maksamaan Quilting Artin lehtitilaus Suomeen 2 vuodeksi? On niin hävyttömän kallis irtonumeroina. Lehti vetää puoleensa kuin iilimato, vaikka olen ehkä vähän perinteistempien tilkkutöiden kannattaja. Usein lehti on kuitenkin ostettava, kun siinä on joitan, mikä kiinnostaa.

Meeri said...

derea: minä olen viimeaikoina ilmaissut itseäni harvinaisen epäselvästi :) En ihan kahdessa päivässä tuota tehnyt, vaan viikko sitten keskiviikkona tuli paketti, eli tänään katsottuna melkein kaksi viikkoa sitten. Unohdin että eilen oli maanantai...

Päivi: webbisivuilla on hinnat, $26.99 vuosi, $44.99 kaksi vuotta ja $10 per vuosi postikuluja Eurooppaan. $9.25 vuoden tilauksessa lehden hinta ja $8.12 kahden vuoden tilauksessa lehden hinta. Kahden vuoden tilauksen hinta noin 50 euroa, ei paha minun mielestä. FinnQuiltin jäsenmaksukin on kalliimpi kahdelta vuodelta :)

kuttu said...

Paketti tuli tänään perille! Kiitos! Just äsken vasta hain postin, piti ottaa taskulamppukin mukaan. Ilta meni ylitöissä eikä isäntä ollut muistanut hakea postia. Paketti on ihana! Kuvaan kunhan ehdin, en siis vielä tänään.
Ai että et ota mitään vastuuta mun neulehurahduksesta??!! Kyllä sinä nyt vaan olet jonkin verran vastuullinen... mun mielestä. ;D ;D Nytkin jo taas pää surraa, voi olla että raitalanka päätyy polvisukkien varsiksi.

Päivi said...

Kiitti hintatiedosta. Tänään taas sorruin ostamaan uusimman Quilting Artsin, 12,50 €, kyllä kirpas.
Täytyy vaikka pyytää joulupukilta...