Wednesday, July 12, 2006

Myrsky

Melkein iski niskaan kaamea myrsky kun olin tänään kaupungilla. No, pääsin Aapelin parkkiin ja kävin katselemassa kenkiä, sitten ajattelin lähteä muihin kauppoihin. Eihän sitä ulos päässyt, kun tuli vettä ihan koko taivaalta ja tuuli puuskissa niin paljon, että metalliset ständit liukuivat pitkin Aapelin edustaa. Myöhemmin torilla kävellessä huomasin mustat pilvet ja samalla takaa kuulin kun torikauppiailla alkoi kuhina. Jokainen pikkukauppias alkoi kiireen vilkkaa pakata tavaroitaan kasaan sateen alta.
Tältä se taivas näytti:Tähän asti kiersin myötäpäivään, Anttilan takana oli ihan sininen taivas vielä


Tämän kuva on otettu melkein heti tuon edellisen jälkeen, eli käännyin kuvaamaan vastapäivään, kohti sitä pistettä, mistä pilvet nousivat

Anttilan kattoparkkiin menin juuri ennen sateen alkamista, siellä koetin ottaa muutamia kuvia, mutta todella vaikeaa se oli.

EDIT: tähän väliin sitten unohtunut kuva. Kukaan ei vissiin lue tätä, katsoo vaan kuvat ;)Tässä kuvassa näkyy ongelma, eli kuva on epätarkka. Syy on se, että tuuli oli niin kova, ettei meinannut oikeasti pystyssä pysyä. Kameraa ei saanut pysymään vakaana kyllin kauan (pari sekuntia) jotta kuvasta olisi tarkan saanut. Siinä kun katselin torille, takaa tuli vanhempi mieshenkilö hattu päässä. Otti hatun päästään ja sanoi jotain. Tuumasin vaan, että täällä on niin kova tuuli, että ei kuule yhtään mitään. Hän siis puhui vastatuuleen.

Ja vettä tuli sitten ihan urakalla, tuossa toisessa aallossa:Tässä "hieman" tyytymättömän näköinen työntekijä, joka jätettiin tylysti tuonne riepoteltavaksi...Sitten, sain vihdoin valmiiksi pari vuotta lojuneen tilkkutyön. Taakse tarvitsi vain keppikujat ja nimilapun. Tämä on ensimmäinen testiversio kirjasta, jonka osti ebaystä. Olen koettanut ohjeen mukaisia Sakuran Micron Pigma kyniä etsiä, mutta ei niitä ainakaan paikallisissa kaupoissa ole. Sen sijaan kokeilin Stabilon fiber tip-kyniä, nekin on vesipohjaisia kuten sakurat. Saa nähdä miten kestää. Työ on tosiaan seinävaate, joten pestä sitä ei tarvitse. Ja jos pestään ja nimilappu leviää, sen voi helposti vaihtaa, koska työ on menossa äitilleni. Myöhästynyt syntymäpäivälahja ;)


1 comment:

Anonymous said...

olipas synkän näköostä!!! tulisipa vaan tänne pääkaupunkiseudullekkin välillä kunnon myrsky, mutta kun ei...