Saturday, July 08, 2006

Ihkupinkkiä ja muuta sekavaa

Juu.
Tein hienon postauksen, puoli tuntia editoin kuvia ja naputtelin tekstiä. Sitten tämä "hyvä" selain otti ja kaatu, jymäytti koko koneen ihan jumiin. Kiitos :(

Koetetaan aloittaa alusta.

Mietin, että pitäisikö päivittää blogia kuten Maisteri Elämänlanka tekee. Ongelmaksi muodostuu lähinnä se, että ei muista mikä viikonpäivä on. Sen takia onkin hyvä, että edes yksi blogaa tiettynä päivänä. Eli sama linja jatkuu täällä edelleen :)

Säkistä on muuten kuva Pörrön blogissa. Siitä tuli aikas hieno :)

Viinijuhlia on tullut seurattua muutaman kerran vänärillä, eli Väinölänniemellä. Jollakin oli mielenkiintoinen testi, kuinka kumi palaa...Täällähän oli Nekocon viime viikonloppuna, pari kuvaa sieltä:

Torstain kuvia torilta ja Valkeisenlammelta:Joo, sitä ihkupinkkiä. Pari kertaa olen nähnyt Hello Kitty-auton yhden huoltoaseman pihassa. Nyt kävi tuuri ja se oli parkissa tuossa ihan vieressä, kaupan parkissa. Pari kuvaa piti käydä räpsimässä :) Ihan hauska auto, voisin itsekin tuollaisella ajella, jos se olisi toisen värinen (kuten vaikka violetti...)
Olen muutaman kerran maininnut haluavani Berninan Aurora-ompelukoneen. Siilinjärven tilkkukurssilla ollessa ompelin ystäväni ompelukoneella ja päätin haluta sellaisen:Kyseessä on siis Janomen ompelukone. Siinä ei ole BSR-jalkaa, mutta muita hyötyjuttuja siitä edestä. Polvinostin tietysti ompelukoneessa pitää olla. Mutta tässä on lisäksi todella toimiva langankatkaisin, mikä on oiva apu tilkkutöissä. Huskyn kirjovissa on myös, mutta niissä se ei toimi lähellekään yhtä varmasti kuin tässä toimi. Ja voin sanoa, neljän päivän tehokkaalla ompelulla, että kerran tai kaksi vetäisi langan pois neulansilmästä ja sekin omasta tyhmyydestä johtuen. Hintakin on edullisempi..

Olen myös puhunut, että ensi keväänä haluan lähteä Japaniin. Matkakassaa pitää yrittää kovasti kartuttaa, kaikin tavoin. Hyviä ideoita otetaan aina vastaan ;)
Harmillisesti nyt on Finnairilla kampanja, jossa tarjotaan Japaniin ja Kiinaan muutamiin kohteisiin menopaluulippua hintaan 399e. Jos olisin vuotta aikaisemmin päättänyt lähdöstä, lähtisin varmaan nyt. Lippurahan lisäksi kun pitää olla rahaa myös majoitukseen, ruokaan ja (runsaasti rahaa) ostoksiin.

Sitten pöhkö Discworld-testi, joka on pitänyt jo pitkään laittaa tänne...


Which Discworld Character are you like (with pics)
created with QuizFarm.com

Sitä ollaan 75% todennäköisyydellä kirjastonhoitaja, 69% todennäköisyydellä Rincewind ja 31% todennäköisyydellä Kuolema :)

Chilit kasvaa, pitäisi jakaa useampaan ruukkuun noita jo. Ja jakaa muillekin, kuten chilisivustolla kehotetaan ;) Kyse on siis Rainbow chilistä, kuten aiemmassa yrityksessä talvella.Mystery Shawl 3 jäi vaiheeseen maaliskussa, kun oli lankahamsterikuu ja lanka loppui. Tilasin nyt yhden kerän lisää, mutta kesken jäi vieläkin. 3 kerrosta vajaaksi... Ja päättelykerroskin jäi kesken, ehkä 30 silmukkaa jäi ilman päättelylankaa, vaikka 200 silmukkaa päättelinkin yhdellä langalla. Vakavissaan harkitsen koko hökötyksen purkamista, tuossa on lankaa tällä hetkellä 400 grammaa ja se tuntuu painavalta. Vähän pingottelin ja se on myös kinttana. Eli pikkasen pieni. No, se saa olla nyt "valmis" ja lankaa meni siis 400g, 2200 metriä.Eiköhän tämä tästä. Novitalle neulon parhaillaan Ainosta takkia.. Tilkkupeitto ei edisty ihan sen takia, kun sisälämpötila on ollut jo toista viikkoa +33, ei jaksa olla peiton alla.

Palaillaan taas, katsotaan mitä seuraavaksi keksitään.

2 comments:

akka said...

harmillinen juttu tuo langan loppuminen! höh!

Olet monessa mukana, kiva seurailla :)

DistantKnitter said...

Minä olen tänä kesänä nähnyt sen toisen kissa-auton, mutten vielä tätä.

Harmillista tosiaan tuon huivin jääminen noin viime tingalle!