Monday, June 05, 2006

Kuvia

Tässä kuvia eilisistä saavutuksista.
16 kappaletta kännykkäkoruja tuli tehtyä eilen, 5 settiä silmukkamerkkejä ja 2 kerrosmerkkiä. Kaikki meni eteenpäin, eli kännykkäkorut löytyy Torikujalta, neulontaan liittyvät kauppahallista Lanka-Matkasta.
Torikujalla on hienoja näyttelyitä eri kojujen yläkerrassa. Tässä kahvilasta löydetty Irja Hachmannin näyttelystä napsittuja lintuja:Töillä on hintaa, mutta näistä kärsii kyllä sen pyytää. Todella huolellisesti tehtyjä, kauniit saumaukset jne. Ostaisin jos a) olisi varaa ja b) paikka mihin laittaa.

Romunäyttelystä vielä pari kuvaa:

1 comment:

Virpi said...

Moi!
Hienoja noi sun korut. Mullakin oli joskus aikojen alussa torikujalla yksi aitta vuokrattuna. Harmittaa kun tuli annettua se pois, mutta aika ei enää revennyt kaikkeen ja minun vakituinen myyjäni siellä ei enää pystynyt hoitamaan puotia. Näin muuten sinusta unta viime yönä. Olit ostanut jonkun vanhan sokkeloisen koulun, johon perustit hotellin. Esittelit minulle hotellisi ajanviettomahdollisuuksia. Tarjolla oli kaikenlaisia kursseja mitkä liittyivät käsitöihin ja porukkaa oli niin valtavasti. Taisi minun pienessä päässäni sekoittua mukavasti muistot Kaapelitehtaalta... mutta hei! Ootkos ajatellut perustaa käsityöhotellin? ;-).... okei, mä oon hullu, mutta en vaarallinen.