Thursday, March 02, 2006

Hyvä postipäivä!

Tänään oli hyvä postipäivä.
Tuli postia Ikasilta, joka on lopettamassa:Sen lisäksi tuli valkeista Kid Mohaireista maksu:Oravannahkakauppa on paljon tuottoisampaa kuin se, että siirretään rahaa tililtä toiselle... Eli kiitos Tuulia, langat ovat täällä :) Sitten vaan lajittelemaan ne omille paikoilleen lankalaatikkoon...

Juu, ja se päivän kohokohta. Helmipaketti. Palkka. Oravannahkakauppaa.Laatikko. Shipwrekiltä. Eikun Helmimeristä ja Pinkkihelmestä. Postimaksu 8.30, paino 2.3kg.Laatikkoon oli laitettu lisävahvikkeet sen lisäksi että se oli teipattu inhottavasti kirkkaalla teipillä joka puolelta tiukkaan.. Eli ei nähnyt että missä teipit menee ja meinas tulla jo paniikkikohtaus :DJuu, tilasin vähän metallilankaa, että vois vihdoin vähän kokeilla sitä jigiä. Ja ehkäpä tehdä jopa pari silmukkamerkkiä :)Pelkkää delicaa. Pinkkihelmen saalis :D (ilmainen mainos:) Pinkkihelmessä on Fire Mountain Gemsin kuvastosta kaikki A- ja B- hintaluokan pyöreät delicat. Kuvat on hyvät kuvastossa, mutta helmiselitykset on huomattavasti tajuttavammassa muodossa Pinkkihelmen sivuilla.

Ja ne Helmimerin alehelmet.. Mä olen ihan varma, että en tilannut noita kaikkia... Varmasti on laittanut jotain ylimääräistä.. Ekassa kuvassa melkein kaikki 100g pussit, toisessa sitten 25g pusseja siemenhelmiä sekä sekalainen seurakunta pitkiä (3cm) putkia ja isoja (3mm ->) helmiä.

Juu. Ja pankista soittivat. Kerran taas kun jonotin pankissa tiskille pääsyä, täytin kilpailulipun. Oli tarjolla 4 lippua muumi-satunäytelmään, aiheena Taikurin hattu ja Muumimamman jättikurpitsa. Näille lipuille tulee kyllä käyttöä :)

Tämä on viimeinen postaus viikkoon, lähden lomalle "etelään" eli piäkuapunnin suuntaan... Maanantaina tiedossa Helsinki-kierros ;)

2 comments:

askartajatar said...

Uuh mikä saalis. Kuola valuu..

vanilla85 said...

Jännityksellä odotan, ehkä en suuntaakkaan sinne lankakauppaan vielä.. :D Mutta kilo on jo rikki, tänään tuli postissa 85g Woolia:)