Thursday, February 09, 2006

Langan kulutusta...

Tämä proggis on ollut jo pitkään työn alla, nyt oli vihdoin sen verran aikaa, että jaksoin alkaa miettimään. Eli tällä kertaa on kulutettu ompelulankaa :)
Tein ensimmäisen testiversion sukkapuikkopussista. Mitäs tykkäätte?Taskut ovat hieman väljät, jotta puikot on helppo ottaa. Mietin, että onko kivempi että taskut on naftit vai että niissä on vähän väljyyttä... Makuasia, johon toivon mielipiteitä :)
Taskuihin tulee myös numerot. Ensimmäiseen tuli reilusti taskuja, kokonumerot ovat 2-7.5 ja 2 kappaletta isompia taskuja. Senkin suhteen mielipiteitä kiitos :)Pussukka myös "takaa" :)Pussi "rullalla". Toiseen päähän tulee satiininauhasta sitomista varten nauhat.

Onko tällaiset tarpeellisia, haluaako joku ostaa? Suunnitelmissa on tehdä erilliset pussit myös pyöröpuikoille ja mahdollisesti pitkille puikoille.

6 comments:

Marja V said...

Hienolta näyttää! Kiinnostusta olisi pitkille puikoille tuollaiseen säilytyssysteemiin (ne kun ovat nyt vaan kasassa tuolla lattialla).

Riitu said...

Olen kyllä kiinnostunut... Oiskohan mahdollista että sais kaikki puikot samaan pussiin? Pyöröt, sukkapuikot ja pitkät? Tai sit joka puikoille omat pussukat.... Mikähän tommosen hinnaksi tulis?

Lape said...

Heh, mitä tilaa, huomaamattani täytin omani puikoilla, väljistäkin koloista tuli nafteja? Eikä edes huomaa vaikka lähetinkin muutamat ylimääräiset serkusten käyttöön.... mun pussukas kolojen koko kasvaa...

Uskoisin näin hienoille ja käteville systeemeille olevan käyttöä, itse voi ainakin suositella lämpimästi... ;)

Itsellä on vielä pyöröpuikkosysteemi kehitysasteella :S

jaanaL said...

Mä tein oman kokeiluni puikoille ja huomasin, että on mukavampi, että "koloissa" on vähän ylimääräistä tilaa. Pyöröpuikot kaipaa omaansa, olen tehnyt alustavia suunnitelmia semmoisesta kirjamallisesta puikkopussista, niinkuin vauvojen pehokirjat, mutta joka sivulla olisi tasku pyöröpuikoille.

katriina said...

mahotonta että on hieno pussukka. itse olen ajatellut tehdä vaan jostakin tylsästä kankaasta, mutta eihän sellainen enää tuon nähtyäni kelpaa. voi äly sentäs.
ja pyöröpikkojen säilytysratkaisu kiinnostaa kyllä muakin.. kuka kehittää toimivan ratkaisun ekana?

Tiina said...

Onpas hieno! Mitä tuollainen maksaisi?