Friday, February 10, 2006

Kisakuume nousee :)

Harvoin (jos koskaan...) muistan olleeni näin innoissani isojen kisojen alkamisesta. Mutta nyt kun olen itse mukana kilpailemassa, tilanne on ihan toinen :)
Monet on jo tankanneet itseään kahvilla ja fazerin sinisellä, mutta oikeita kilpailijoitakin on jo tarkkailussa... Tästä se taas lähtee.

Puikot on siis ojennuksessa ja langat kerittynä vyyhdiltä kerälle. Tänä iltana on lupa aloittaa silmukoiden luonti klo 21.00, vaikka olympiatuli ei välttämättä sillä kellonlyömällä olekaan sytytetty. Neulojien kisakoneessa on n. 70 suomalaista neulojaa (vau!) ja kaikkiaan neulontaolympialaisiin osallistuu yli 3600 neulojaa. Voisko joku urheilullisempi kertoa, montako kilpailijaa kaikenkaikkiaan on Torinon olympialaisiin ilmoitettu?

Viimeiset douppaukset vielä, lähikaupasta täytyy hakea suklaata varmaan ihan varmuuden vuoksi, kun "kaikilla muillakin" on :)

1 comment:

aquama said...

Muistaisin lukeneeni että urheilijoita kisoissa hummailee (on varmaan tosi sopiva verbi :D) n. 2500. Eli meitä soffaperunoita on noin tuhat enemmän...

Täytyy myöntää että mä käyn ihan kierroksilla jo :D. Mietin tuossa aikaisemmin että ei saa liikaa neuloa sen ekan Hourglassin puuttuvaa hihaa ettei sit väsytä illalla tai kolota käsiä. Miten sekaisin voi ihminen olla...