pinterest ja tag manager

keskiviikkona, helmikuuta 08, 2006

Jee, lankaa!

Hah! Olen lankahamsterikisassa edelleen mukana, vaikkakin sain eilen lankaa :) Varmistelin jo aikaa sitten asian "ylituomarilta". Tosin pientä hikeä pukkasi pintaan kun tutkin tuon pahvilaatikon sisällön.



Eli neulottavaksi tuli (tämä tietää sitä, että edelleen hidastuu omien varastojen pienennysurakka..) kirjoneuletakki kuvassa olevista langoista. Eli 7-veljes pysyy lankavalikoimassa ;) Onneksi on kokoa S, vaikkakin on pitkähkö. Palautus vasta kuun lopussa, joten ehdin ainakin olympialaishaasteen kimppuun käydä.



Lisäksi tuli vihdoin oikeat Tennesseet... Kun tilailin, niin epähuomiossa oli laitettu just sitä toista vihreää. Nämä piti tulla jo tuon edellisen neuleen mukana, mutta oli unohtunut. Eli nämä on tilattu jo ennen tammikuun puoliväliä :)



Valkeaa Ainoa tilasin perjantaina, eli helmikuun puolella. Nämä tosin eivät diskaa minua kisasta, koska autoin ystävää hädässä. Ainoahan ei liiemmin ole missään tällä hetkellä, ystäväni pääsee neulomaan paidat loppuun.



Se mikä aiheutti hieman hikeä, oli nämä kaksi rairuohonvihreää kerää... Lappu oli mukana, "tämä on HUOPASTA, väriä, jota ei tehdä. Saat 2 keräilyharvinaisuutta". Eli en ole tilannut, mutta otan ilolla vastaan :) Eikös ole hauskan väristä?



Hamsterityötä olen ehtinyt tehdä hieman yli toista kerää. Punaista Kid Mohairia ja tämä hame on tarkoitus tehdä.



Mallitilkunkin tein olympiahaastetta varten. 3 eri puikkokokoa piti kokeilla, ennenkuin olin jälkeen tyytyväinen. Puikot 3.5, bambua tottakai! Kohtahan ne kisatkin alkavat...



Laitanpas vielä maisemakuvan, räpätty eilen aamupäivällä (yhdentoista maissa) bussipysäkiltä. Pakkasta on about 25 astetta, ei tuulta. Kaunista, vaikkakin kauhean kylmää.

2 kommenttia:

MysteryKnitter kirjoitti...

No on siellä sitten todella kylmää. Huh huh sentään. Ja hienoja ovat langat.

Makepeace75 kirjoitti...

Voih, vihreä huopanen olisi kivaa. Iloinen väri. :o)