Wednesday, January 25, 2006

Valmista

Olinpas ahkera. Sain eilen valmiiksi neulottua Malibusta paidan ja kasasinkin sen samantien! Hyvä minä :)Paitaan meni lankaa 446g eli 588,7m. Ohje on uudesta Novitasta, malli 21. Tosin tein kirjoneuleraidan helmaan enkä tehnyt raidallista. Kivan tuntuinen lanka, ehkä helpompi neuloa bambupuikoilla kuin metallisilla. Puikot olivat kokoa 5.

Zeska laittoi kauan aikaa sitten (siltä se ainakin tuntuu...) aarrepussillisen helmiä. Tässä ensimmäinen kuva ensimmäisen helmen käytöstä:

Eikä laukku ole edes minun tekemä :)

Eilinen meni taas siivillä. Olin tilkkujuttuja ompelemassa englantilaisen tilkkuystävän luona, jonka tekemä tuo laukku muuten on... Saatiin tällaista aikaiseksi:Tuossa on siis helmiä, mutta ne ei kauhean hyvin näy. Molemmissa pikkaisen, jatkan toki vielä :)Näistä paloista on tarkoitus tehdä pikkuinen laukku. Ajattelin tuota batiikkia kirjoa helmillä, noita lehtirankoja seuraten. Katsotaan nyt mitä siitä tulee... Seuraavan kerran tavataan melkein kuukauden päästä ja lupasin, että tällä kertaa minulla on valmis työ näyttää :)

Edellisen kerran kun tavattiin, tehtiin vähän helmiompeluita. Minä kokeilin vain tuollaiseen palaan vähän, ei oikein sytyttänyt mikään..


Nyt on taas samat fiilikset kuin viime vuonna, tekis mieli tehdä enemmän helmijuttuja kuin neuloa. Just hamsterikuun korvilla :)

Onnittelut myös kultaisessa kudinpuikossa menestyneille! Minäkin äänestin :) Sunnuntaina täytyy vielä äänestää, sitten toivottavasti ei tarvitse vähään aikaan miettiä mitä tai ketä äänestää..

Juu. Ja postilaatikosta jysähti taas kunnon "lehti". 2 senttiä paksu ja painoa melkein kilo. Kuka arvaa?Jep, Fire Mountain Gemsin kuvasto!

1 comment:

Anni said...

Toi kuvasto... *vollottaa* :-D Ja nätti on toi malibupaita, tekis mieli itsekin hommata tota lankaa...